, sekce: DVB-S přijímače |
|
Ferguson Ariva TT HD PVRmám záujem o kúpu tohto prijímača...prečítal som si tu všetky diskusie aj recenziu...prosím píšte iba tí, ktorí s nim mali skúsenostiprečo ho chcem? HD prijímač, 2x DVB-S2 tuner, 250GB disk, čítačka kariet (cryptoworks funguje) keď nepojde irdeto kúpim modul, nemám záujem o žiadne EMU ani neoficiálny soft moje otázky: 1. skúsenosti so sledovaním, prepínaním programov 2. skúsenosti s nahrávaním (2 programy naraz, ak bola karta v CAM module čí išlo druhý program odkódovať, dajú sa nahrávať iba 2 programy súčasne alebo viac) 3. nahrávky (prenos do pc, čo všetko obsahujú nahrávky - všetky audia, teletext, dvb titulky) |
angeluss
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 6 |
|
|
RE: Ferguson Ariva TT HD PVR4. aká je spotreba (vypnutý, sledovanie TV, nahrávanie - keď je zapnutý HDD) |
angeluss
|
|
RE: Ferguson Ariva TT HD PVRjdu ti to změřit lenochu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 498 |
|
|
RE: Ferguson Ariva TT HD PVRna tu spotřebu ve stand-by bacha, jestli ti na tom záleží. ta je extrémně vysoká (kolem 20W)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Ferguson Ariva TT HD PVRtaky dost hřeje (od zdroje). koukni na tu infra-fotku viz odkaz. to by ale nemuselo mít na spolehlivost až takovej vliv (moje zkušenost s Homecastem 5101 alias Fergusonem 8800). tohle je vlastně dvoutunerová verze těch starších fergusů.www.ferguson-digital.eu/downloads/prasa/TT_test_DF200909.pdf Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Ferguson Ariva TT HD PVRta spotreba mi až tak nebude vadiť...pokiaľ nebudem mať nastavené časové nahrávanie ho budem vypínať úplneide mi hlavne o tie 3 body...ten 4. spotreba som chcel vedieť len pre informáciu, či ho vypínať úplne alebo nechávať stand-by |
angeluss
|
|
RE: Ferguson Ariva TT HD PVRtak já ho mám taky, spotřebu jsem nikdy neřešil. Bohůžel můj kousek má drobnou vadu a občas, v náhodných nepravidelných intervalech se zhruba na vteřinu zadrhává. Jinak start a přepínání je docela svižný, nahrávka jde exportovat do pc přes USB kabel(sat. musí být vypnutej a HDD v menu zapnutý), ale ovladač je pouze na 32bit. systém. Popravdě jsem ani nikdy nezkoušel co nahrávka všechno obsahuje, protože jsem to do počítače ani netahal.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
vortimondHF 8800/8900 se prej dost často vyhřál pod čtečkou karet a díky tomu kolabovala paměť, která se v těch místech těsně pod čtečkou nachází a dost často se restartoval a ztrácel paměť. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
eemilchcem sa ťa spýtať, máš v ňom kartu skylink/cslink? a máš ju v čítačke alebo v module? ak v module funguje ti nahrávanie 2 programov súčasne (jedna nahrávka by mala byť odkodovaná a druhá zakodovaná) ta druhá ti ide v menu odkodovať? |
angeluss
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|