Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Aquapark...

http://img198.imageshack.us/i/dsc00285tw.jpg/

(nutno zkopírovat celý odkaz, i s lomítkem na konci)

Jinak, díky intenzivnímu nočnímu čerpání se nám doma podařilo udržet hladinu vody ve sklepě pouze na 0,5 metru. Dobrá zpráva je, že už to opadává i přesto, že stále leje. Doufejme, že to nejhorší už bylo.
Jak jste na tom vy?

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aquapark...

Tak hochu, to je maso. Dnes ráno jsem si na Tebe vzpoměl, když Radiožurnál vysílal repo ostravské reportérky, která hovořila o nějaké řece a silnici v Rožnově.

Mohu Ti poslat odkaz na fotky, jak to vypadalo v roce 2002 kolem našeho rozhlasu. Metr vody kolem, utopili jsme koncertní křídlo Petrof atd.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

AlesHavel

Tak to je trefný, jestli máš dobrý kabel, mělo by ti to ještě hrát..

Ale nesměju se. Chčije už snad týden, poslední tři dny brutálně a stále nehlásí konec, spíše naopak ještě silný vítr.
Včera večer jsem kámoše odvážel do práce ke kamiónu a nepamatuji si, že bych už někdy utopil svoje auto. Dokonce mi zhasl motor a už jsem myslel, že ho tam nechám, ale ještě to chytlo a dojel jsem. Ode dneška už nejedu nikam a lituji ty dole, zatím hlásí 50ti letou, ale tipuji na zítra mnohem více. Naštěstí bydlím v místě, kde kdybychom se topili, je pod vodou 95% republiky..
Ale jestli přijde i ten vítr, tak jsme do hodiny bez elektřiny. Jsem zvědav, jak to dopadne.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

povoden

Ahoj,
tady ve VM docela dobry, už to taky opadá. Pro jistotu jsem vynosil cely sklep;-) taky mám nějaké fotky z kulminace v 7:40. Akorát stále prší...
Tez by mě zajímalo, jak to dopadne

jamecz
Registrace: 10/2008

Jo, silnice ValMez - Rožnov, ValMez - Frenštát dostaly zabrat, a nejen ty. Bečva, Lubina, Jičínka a jejich přítoky, to už je místní "klasika".
@Saxon - Díky, klidně to pošli.
Nic, jdu se trochu prospat, mám toho od včerejšího večera už dost.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

jamecz

S tou kulminací bych byl zatím opatrný, myslím, že to k vám dolů ještě přijde. Už se ani nedívám z okna, z toho deště už je mi zle. Náš potok je snad dvacetkrát větší, už jen čekám, kdy padne první most a jsme odříznuti.

Tomik535

Do zítřejšího večera má ještě spdnout 80-150mm, takže kulminaci tipuji až na zítřejší noc. Hodně štěstí.

Tomik535

Taky jste nám z těch valachů dolů do Hranic poslali jen vodu a bahno. Parabola nepřiplavala žádná :))) No co už, stejně při odbahňování sklepa nebude na TV čas... :((

krtan
Registrace: 1/2007

u nás v UH Morava pohoda, jako je přes 3.stupeň, ale 2006 to bylo horší, to jsme stáli na hrázi a 5cm od špiček bot zuřila řeka... ani tehdy se nevylila. Teď je ještě 2 metry pod přelivem a víc už nebude, bo Bečva to čáchla kdesi do pole, tak od ní už příděl nedorazí. Jsme si i pošéfovali hráze a tak, od 1997 ;) Takto vypadalo dnes:
http://slovacky.denik.cz/multimedia/galerie/2151899.html?section=1,1

davidkriz
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra