, sekce: Skylink |
|
Eurosport skylink - 16:9 (identifikace 4:3)Na moji otázku jestli není špatná signalizace formátu obrazu u Eurosportu SD (16:9) - stále se mi zobrazuje jako placatý 4:3, mně ze Skylinku napsali, že je to vše v pořádku, že mám zkontrolovat nastavení přijímače.Bohužel vidím, že ÚPLNĚ všechny programy jsou v pořádku jen Eurosport SD je stále 16:9 v "4:3". Chtěl bych se zeptat jak to je u Vás? Šlape Vám to? Mohu obraz roztáhnout jen přes menu satelitního přijímače (16:9), ale pak mám zase všechny pořady v 4:3 "roztažené na 16:9". Propojení s TV mám přes HDMI, takže nemůžu používat přepínání poměru stran na TV. Děkuji |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
|
|
RE: Eurosport skylink - 16:9 (identifikace 4:3...áno jeto aj umna tak ešte to neprepli jak to má byťv cslinku je to ok 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
rejčaVysiela to tak ako pises.....ale upravy musia spravit holandnia od ktorych to Skylink preberaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: Eurosport skylink - 16:9 (identifikace 4:3...Tentýž problém :-( |
Ľudmila
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 293 |
|
|
děkuji za reakcesnad to brzo bude ok, koukám na giro a je otrava to furt přepínat ručně :bigeyes: |
rejča
|
|
RE: Eurosport skylink - 16:9 (identifikace 4:3...JJ majú v tom bordel.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: Eurosport skylink - 16:9 (identifikace 4:3...oplati sa niekedy dat na mesiac MultiHD namiesto Multi (kvoli Eurosportu HD a Nova Sport HD) ked ide nejaky dobry turnaj (alebo teraz play-off NHL) |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
to radolacooplatí! Já si objednal HDplus před olympiádou a platím ho dodnes. Návrat zpět k mazanicím je takřka nemožný. Už ani nekoukám na španělskou ligu, protože není dostupná v HD. |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
|
|
RE: Eurosport skylink - 16:9 (identifikace 4:3...právě proto nechci předplatit HDplus, už není cesty zpět ... :))) |
rejča
|
|
RE: Eurosport skylink - 16:9 (identifikace 4:3...tentýž problém (mám homecast S5001CICR) |
boril
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 3 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|