, sekce: Příjem DVB-T |
|
TV NitričkaDnes sa "začalo"ohlásené vysielanie TV Nitrička,ktorá sa ale nedá nikde prijímať!Magio ju má zapísanú v ponuke,ale nevedia o nej nič,vraj treba zavolať za týždeň-dva a možno to budú vedieť,FiberTv až v júni a z vysielača Zobor DVBT možno tiež v júni!Na netovej stránke TV Nitrička nefunguje ani On air vysielanie.... no tak tomu sa hovorí slávnostný začiatok kariéry novej TV stanice!!!! Gratulujem!!!! |
TIBI
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 154 |
|
|
RE: TV Nitričkaskús SMER.TV |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
|
|
RE: TV NitričkaA co si cakal ze budu mat vsade reklamu a ze ta pozvu na slavnostne spustenie,ved programova ponuka bude len co sa tyka NR a okolia,takze necakaj nic velke :) |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
|
|
RE:TV NitričkaRadko3003: asi si neporozumel tomu,čo som písal,vôbec som nečakal na slávnostné okamihy,ale nakolko som z Nitry,tak som bol len zvedavý na správy z môjho rodného mesta.... a som prekvapený ,že aj takto dokáže niekto vyhodiť peniaze a vysielať "do steny".Aj takéto je podnikanie po slovensky.... |
TIBI
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 154 |
|
|
RE: TV Nitričkaja tiez byvam v NR a viem o tom ze mali dnes zacat vysielat ale ako je to na slovensku tak som ani neocakaval ze zacnu vysielat lebo na webe uz pisali ze sa da na ich webstranke pozerat vysielanie ale nic,hlavna vec ze sa tlacia do dvb-t vysielania,hlavna vec ze budu vysielat cez magio :8) asi maju dost penazi :bigeyes: |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
|
|
RE: TV NitričkaTak zdar Nitrania.Som rád že sa tu stretávame.Takže tiež som zvedavý ako to bude s TV Nitrička.TV Central za veľa nestojí.Magio nemám myslím že je to stále nespoľahlivé a nestabilné o kvalite kde nie je optika tiež pomlčím. Ja som verný aj zostanem satelitu.Ak sa to zjaví na Magiu daj veďieť.Nitrička do tohoVU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 261 |
|
|
NitričkaNo aj ja som so záujmom čakal, či sa to niekde objaví, ale aby nemali ani len funkčný web, tak to je naozaj nejako divnô.A zaujímavé je to, kde chcú vysielať v tom našom "slovenskom "dvbt.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 349 |
|
|
RE: TV Nitričkapetra mala |
Petra29
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 3 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|