, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
HBO,HBO2,HBO comedy, CInemaxDAl jsem výpověď DIGI TV a od té doby mi jedou výše zmíněné programy - :) . Vám taky? :bigeyes: |
aenstria
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 91 |
|
|
RE: HBO,HBO2,HBO comedy, CInemaxTaky, a to jsme ji ani nedali.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: HBO,HBO2,HBO comedy, CInemaxAni nemohli, když nemáme uzavřenou žádnou smlouvu :laughing:Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
RE: HBO,HBO2,HBO comedy, CInemaxA není to náhodou tím, že vám dorazila nová karta od Digi? Na nové kartě jede HBO pack + Cinemax měsíc grátis. :lookaround:SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 636 |
|
|
RE: HBO,HBO2,HBO comedy, CInemaxVšechno jede normálně a volně, bohužel stále jen v kvalitě youtube...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 646 |
|
|
RE: HBO,HBO2,HBO comedy, CInemaxlen sa teste,ja som mal zaplateny premiovy balik na jeden mesiac HBO atd,potom som zrusil digi,dva roky bolo vsetko v poriadku,a po 2/5 roku od zrusenia mi prisiel sek na 5 euro za zrusenie premioveho balika |
richelie
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 73 |
|
|
RE: HBO,HBO2,HBO comedy, CInemaxrichelie možno Digitáci zaspali dobu . ja od nich stále nemám nové prístupové karty popritom u susedov som ich bol karty zapájať asi pred 3 týždňami a ja stále nič a to sme z tej istej dediny . |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 397 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|