, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Nagravision 2 DIGI TVSpoločnosť Digi Slovakia odpaja prelomené kodovanie v SR-ČRod 3 JUNA 2010. |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
|
|
RE:marek66Kup si kartu :laughing: |
FAK13
|
|
RE: Nagravision 2 DIGI TVtakto to dopadne ked su deti na nete Rv Rv RvAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 836 |
|
|
RE: Nagravision 2 DIGI TV"Napsal jsem pár knížek pro děti... nechtěně."(Steven Wright) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
re: vortimondA pre koho pre Digi tv :laughing: |
FAK13
|
|
RE: Nagravision 2 DIGI TVmě digi vůbec nezajímá, já si jenom tak hraju. mě zajímají stanice z pro nás exotických zemíwww.youtube.com/watch?v=0z41u4yYypQ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
vortimondTomu se říká tvrdý přistání :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
|
|
Keby nebolo kebyKeby nebolo keby tak by sa teraz chytil niektorý operátor rozumu a umožnil voľné skladanie prijímaných programov podľa záujmov klienta - nie prečudesné balíčky.Napr.mňa by potešili AXN + scifi, Mezzo a niektoré zo slovanských programov.Nechápem prečo každý vynukuje nemecké a maďarské programy.. |
seul
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 17 |
|
|
@FAK13uz si nam tu FAKt chybal,Ty nas dealer z upc,to uz sa akoze nic nove nedeje v tej tvojej ospevovanej firme ked si sa zacal zaoberat digi :) ,alebo ti len niekto vysnival v modrom z neba internet a Ty nevies co od radosti... |
satelit1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 139 |
|
|
RE: Nagravision 2 DIGI TVVždyť se na to nedá koukat, tak proč to začnou kódovat? Někde jsem četl, že snad rozesílají přístupové karty nebo co...??? Že by chystali HD vysílání...??? :laughing: :lookaround: ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 646 |
|
|
RE: Nagravision 2 DIGI TVSkončí emu, začne sharing. Život jde dál... |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
|
|
RE: Nagravision 2 DIGI TVze takovou hloupost jeste resite radsi cucte na hokej a fandete. |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 562 |
|
|
RE: Nagravision 2 DIGI TVtu keď človek číta niektoré príspevky.. mu rozum postojí.. ;P .. k veci niečo .. no stále a tuším ďalej viac o ničom .. esteže je tu redakcia a moderátori ..uff.VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.
|
vladenko
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 305 |
|
|
RE: Nagravision 2 DIGI TVco se osočujete ,jen EMUlace to ani není zlodějna,spíš koníček,který se blíží ke konci,sdílečka je jiná káva a nikdo o tom nepíše R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 589 |
|
|
RE: Nagravision 2 DIGI TVUž je to tady! |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 520 |
|
|
FAK13My nie sme piráti z Karibiku / Digibiku /...My len chytáme,čo iný ponúkajú zdarma resp. iní platia.... R^ |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: Nagravision 2 DIGI TVDigi krachne, protože každej to měl na pštrosovi. Tu jejich mazanici bych nikdy nekoupil. Digi si nasypali popel na hlavu, když to dávají do N3, protože jenom hlupáci to platili. Na pštrosovi šla celá nabídka teď to budou mít omezený přeplatitelé takže K.O. Digi. A navíc je tam UPC, která má poměrně lepší kvalitu a programy v HD (ESPN ten je super) takže Digi ať se snaží. Ten jejich kanál na PL je nespasí - PL jde totiž sledovat i jinde např. na Bulharech. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
|
|
RE: Nagravision 2 DIGI TVNjn, problémem Digi je, že většina ty mazaniny nechce ani zadarmo...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 646 |
|
|
@vikingJá taky digi nemám ani nechci mít.Ale chceš říct,že když to měl někdo v emu,tak jim snad platil? :laughing: kdo platil před tím,třeba bude platit dále,pokud nepřejde ke konkurenci,ale tím že to dají do N3 maximálně odstraní neplatiče.... |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
|
|
@Harnadektěžko posoudit - když to jede na pštrosovi celá nabídka a má někdo předplaceno Digi tak mohl koupit vlastní přijímač, který uměl EMU - a Digi odhlásit.Po výměně z N2 na N3 bude možné přijímat jen určitý region na těch jejich ,,krámech" takže bude ochuzen. Konkurenční UPC vlastně má to samé v lepší kvalitě + HD. Myslím si, že hodně lidí to mělo na pštrosovi kvůli tomu že jim jela celá nabídka a předplatitelů byl tak průměr většinou ze slabších soc. vrstev, ale mohl někdo mít ,,krám" od Digi platit jim a zároveň mohl mít receiver na EMU a tak pro zábavu používal jen na ten receiver, aby viděl celou nabídku. Ale těch bylo minimum, že by se dali spočítat na prstech co měli ,,krám" od Digi a platili jim určitý reguion + vlastní přijímač na EMU. Toho člověka bych nechápal. Myslím si, že když to jelo na pštrosovi, že hodně lidí Digi vykázalo. Teď, když mění z N2 na N3 karty tak budou mít stálou klientelu, ale rozhodně si nepomou. spíše naopak přejdou někteří na UPC takže si Digi výměnou uškodilo. |
viking
|
|
RE: Nagravision 2 DIGI TVAz to praskne budu fora vyradene.Za posledne roky pribudlo tolko parabol na 1W,ze bude vela ludi co ani nevedia aky maju zazracny "digibox" a preco to zrazu nechodi.Kolko hlavne starsich naletelo podvodnikom ???Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
To vikingA to ti asi dlouho trvalo, než jsi přišel na myšlenku dne, že si Digi výměnou karet uškodilo. :)))Kdyby nebylo abonentů, tak kdo myslíš, že by platil, aby Digi mohlo vysílat. SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 636 |
|
|
RE: pro 4mkPamatuji si, když se dělali ještě zápisy na staré bios karty pro UPC, aby jeli maďarské Sporty 1,2, HBO atd anež udělali opatření. Také se platilo UPC a tohle bylo zpestření. U Digi je to podobné platí se jim, ale pro celou nabídku bylo výhodné koupit vlastní receiver ,který umí EMU a pak sledovat celou nabídku. Tím, jak udělají výměnu tak jim přejdou někteří na UPC, protože takovou mazanici nikdo nechce a ještě s omezením. Když byla možnost Digi na pštrosovi tak proč ne ted jsou mi ukradení.UPC má sice dražší nabídku, ale já jsem velmi spokojen. Navíc ten kanál o který se jsem zde pořád otravoval a orodoval je tam už také mám na mysli ES2 Bundesliga. a PL budu sledovat na Bulharech. A Digi me stím jejich novým kanálem může tak škrabat záda. |
viking
|
|
To vikingTrochu si protiřečíš, mazanici nikdo nechce, ale přes EMU sledovat full nabídku grátis, to ano. Neboj, Digi TV výměnou karet jen získá a samozřejmě i konkurence. ;)SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 636 |
|
|
RE: Nagravision 2 DIGI TVPánové,proberte se,ono je to možná trochu jinak a přání je otcem myšlenky.DIGI má své abonanty a bude mít.Manželka kouká na DIGI na zvířátka a občas na historii.Má to v pohodlí,za 260 KČ.Jsem také toho názoru,že kdo tuto částku nemá,ať nekouká.Toto dáte za 1 krát oběd pro dva v restauraci.Tak že proč ji to neplatit a komplikovat jí život,při nějaké změně.Jiná kapitola,jsem já,mně by duál nebavil i když bych jej mohl dostat.Teď jen,byla to ode mne blbost,jim to platit,když za jiné blbosti jsem dal daleko více?A teď se zamyslete,co zbytečností kupujete,které vůbec nepotřebujete a o tom to je!! :laughing: :laughing: :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
vikingstale nevidim paralelu medzi zakaznikmi co mali prijimac s EMU a prijimali na nom digi zadarmo a zakaznikmu co si digi platili...ti co si platili digi, tak si ho budu platit i nadalej, len si vymenia kartu, ktora im pride postou...a z tych co mali digi v EMU si vacsina da podla mna skylink a idu zas dalej bez poplatkov...alebo praveze niektori ti co boli spokojni s ponukou digi a mali ho v EMU, si ho zacnu aj platit....cize nevidim dovod preco by digi mala menej platiacich divakov no zavedeni Nagry3...skor naopak |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 192 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|