Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Nagravision 2 DIGI TV

Spoločnosť Digi Slovakia odpaja prelomené kodovanie v SR-ČR
od 3 JUNA 2010.

FAK13
Registrace: 12/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59
Odpověď v diskusním vlákně

re: pro Radolaco a pro 4mk

Pokud se někdo dívá na cenu tak to máte pravdu, ale jak jsem uváděl na příkladu s biosem u UPC dříve. Také se platilo UPC ale šlo udělat zápis na kartu. Pak začalo opatření stejné jaké teď dělá Digi.
Pokud Digi omezí nabídku na určitý region a nezlepší kvalitu tak bude mít jen stálou klientelu tu mazanici a ještě s omezením těžko někdo koupí. Udělali opatření mám na mysli Digi, ale nového nic nepřinesli. Piráty sice odstříhnou, ale nic tím nezískají. Konkurence UPC je pro ně velká, nízká cena není všechno.
Spárovaná karta s přijímačem to je také mínus. Když si myslí, že stím někoho získají prosím já jim to neberu, ale bude to spíše naopak. Můj názor. Tím jak byli na pštrosovi se o nich mluvilo neustále mohla být ta varianta, kterou píši, ikdyž je málo pravděpodobná (platit Digi a + vlastní přij. s EMU), ale ted. Odstřihnou piráty a novou klientelu nezískají.
:))) :))) :))) :))) :)))

viking
Registrace: 9/2005

RE: Nagravision 2 DIGI TV

to by malo aky vyznam platit si digi na ich prijimaci a prijimat ho s EMU na druhom vlastnom prijimaci? :D
No a inac jasne, ze pokial mal niekto digi v EMU a EMU skonci a on chce mat nadalej viac programov ako ma zadarmo v Skylinku, tak sa neoplati davat z zmluvu s digi, ale s upc (a ani prestavovat parabolu nemusi)

radolaco
Registrace: 2/2010

pro viking

Prosím tě, upřesní to o těch bulharech. Dík

vlcek
Registrace: 1/2009

RE: pro vlcek

Bulhaři = 39 E (Hellas Sat - Bulsatcom - Irdeto 2 )+ kartička G

viking

pro radolaco:

V tvé otázce - celá nabídka Digi to v EMU.
a to že by platil Digi by byl sichr, kdyby měnili karty jako teď a chtěl přijímat Digi do budoucnosti.
Jinak je to tak jak píšeš kdo chce víc programů půjde k UPC na stejné družici. Jinak nic ve zlým ať si každý objedná co se mu líbí, já mám UPC platím poctivě i HD nabídku a jsem spokojen. tzn. že Digi je pro mě lhostejné, ikdyž některé programy od Digi stále chytám na pštrosovi, ale ne moc dlouho. Ale to mě nevadí. Jednou vše skončí nic netrvá věčně. Proč nevyužít něčeho, když to jde. :)))

viking

vortimond

kua, kam chodíš na ty příspěvky. Jsem z toho dostal záchvat smíchu, že se až kolegové v práci probudili :laughing: Že by inspirace z té citronové odmašťovny? :)))

gaston
Registrace: 1/2006

Re:FAK13

Vynikajúci príspevok len čo je pravda. Rv Rv

MATO7
Registrace: 12/2009

To :Harnadek

No tak se trochu musím zasmát nad tvým a jím podobným výrokům,defakto těch co dosud platili a nemohou se smířit s tím že se někdo dívá bez zaplacených poplatků,děláš jakoby se bez tvého prohlašovaného HBO a jemu podobným kanálům nedalo žít, pravdou je že tam je prd a platit za to je nesmysl,mohu tě ujistit že život poběží dál i bez digi a spíše bude hdně diváků rádi že jim to nebude brát čas a mohou dělat něco smysluplného,pokud se budu ctít podívat na nějaký dobrý a kvalitní film tak rozhodně ne HBO /samé staré vykopávky,nekonečně opakované/ale půjdu si do půjčovny půjčit film který se mě líbí,je nový a který si pustím až se mi bude chtít,zaplatím minim. částku oproti měsíčním cca 300,-Kč která zas tak zanedbatelná není,za rok přes 3 litry si pořídíš shlédnutí luxusních filmů v kině o který se ti může na satu jen zdát,krom toho ty vidíš platbu kromě HBO a nějakých dalším film. kanálů za správné ?Já nikoliv poněvadž je tam reklam jako máku takže to mají placeno od sponzorů a ještě navíc dulí tebe a další poctivce čili tě okrádají oni.Jen tak na okraj už jsis spočítal na kolik že to filmů se za měsíc na tvém HBO podíváš ?Normální smrtelník na velmi málo ,rozhodně ne za měsíčí platbu když už vůbec.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

RE: Nagravision 2 DIGI TV

DVB ono ani s tymi "pujcovnami" to dnes nie je moc ruzove. U nas krachla uz tretia a stvrta posledna, v ktorej uz ani neobjednavaju nove filmy je pred krachom.
a ani sa niet comu cudovat, ze v tejto oblasti nejde bussiness, ked si vsetci stahuju filmy z netu :)))
No a este k tomu kinu ... ked si preratas naklady pre troj - stvorclennu rodinu pri zhliadnuti jedneho filmu v kine, tak si tych filmov za 3000 Kc do roka moc vela nepozries

HBO je v pohode a komu nevyhovuje, nech cumi do blba alebo na ptakoviny typu let´dance, alebo ceskoslovensko hlada talent :)))

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra