, sekce: DVB-S přijímače |
|
Optibox Panthera - ČT HD titulkyZdravím, mám velký problém s Optiboxem Panthera.Vše funguje jak má, jen na ČT HD nejdou vypnout titulky. Už jsem zkoušel vše, i přepnout na anglické, ale pořád se zobrazují. Na žádném jiném SD ani HD programu tento problém nepozoruji. ČT HD je ze Skylinku. Soft 019.26. :(( .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
|
|
RE: Optibox Panthera - ČT HD titulkyNejdou vypnout úplně? Mě jdou vypnout i na programu a stb si to pamatuje R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Optibox Panthera - ČT HD titulkyZmaz program a nalad znova ... |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
|
|
RE: Optibox Panthera - ČT HD titulkyNa dreamboxe neide vypnút tiež chyba unich. Rv |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: Optibox Panthera - ČT HD titulky@tomik535) jakou verzi máš fw?@fsat) myslíš, že to dělá i u jiných majitelů dreamboxů. Kdyby ano, mohlo by se zkusit oslovit Skylink či ČT, jestli tam nemají něco nestandardního... Děkuji všem za reakce. .................
|
kaspi
|
|
@kaspiMožná jsem se špatně vyjádřil, mám jiný přijímač. U pantery opravdu není ani možnost je vypnout úplně?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Optibox Panthera - ČT HD titulkyChlapi,nie sú tam tie titulky vložené natvrdo? Myslím niečo v takomto štýle : http://www.skylink.sk/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_74GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
|
|
RE: Optibox Panthera - ČT HD titulkyNikoli, jdou normálně vypnout.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Optibox Panthera - ČT HD titulky@Tomik535) U jiných programů jde to vypnutí pomocí ovladače bez problémů. Na ČT HD se titulky zobrazují bez ohledu na to, zda mám české, eng či vypnuto :-/Tak sháním jiné majitele panthery, jestli náhodou nejde o chybu firmware... .................
|
kaspi
|
|
RE: Optibox Panthera - ČT HD titulkyJá tě chápu, bavím se o jiném stb, teď jsem je zase zkusil vypnout. Jde mi jen o to, že NEJSOU vysílány v obraze. Takže máte samozřejmě chybu v těch krámech. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Optibox Panthera - ČT HD titulkyMějdou zapnout a vypnout n pantheře a tomto FW naprosto v pohodě asi chyba u tebe.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 119 |
|
|
RE: Optibox Panthera - ČT HD titulkyChlapi, zatím díky, zkusím reset do továrního nastavení a nahrání fw znovu... kdyžtak dám vědět jak jsem dopadl....................
|
kaspi
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|