Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Nefunkční modul CRYPTOWORKS s Golden Interstar

Zdravím a prosím o radu. Vlastním Golden Interstar GI-T/S 870 CRCI Xpeed Combo pro příjem jak DVB-T tak i DVB-S.
Po přesměrování antény na THOR jsem nusen si pro příjem kanálů UPC DIRECT pořídit modul CRYPTOWORKS pro UPC KARTU.
Zařízení však dekóduje programy jen v okamžiku ladění. Po uložení kanálů a se však všechny kanály opět zakódují, a nelze s tím nic jiného udělat, než vše smazat a naladit opět. Připadá mi, jakobhy se kanály opět zakódovali po obsazení více pozic. Když naladím 1 frekvenci ( cca 9 kanálů, vše je OK, pak přidám další frekvenci , vše OK a při třetí se mi všechny kanály začnou opět blokovat. Prosím o radu, zda se jedná o vadu jen mého přístroje, nebo se jedná o výrobní problém. Díky Rosta

RostaH
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nefunkční modul CRYPTOWORKS s Golden Inter...

Co tam máš za soft,ve čtečce pokud ji máš předělanou na uni ti to jede?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Ted mě napadlo jak jsi přijímal UPC na astře?když ted potřebuješ modul.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Dekodovani sat.stanic

Dobrý den.
U přijímače combo VANTAGE 221 dochází často při zvolení satel.stanice k hlášce kódovaní a jsem nucen znovu navolit stanici vedlejší v pořadí a pak následně požadovanou,která už pak jede.Použitá karta SKYLINK.SW 00.62.00.82A-0.Pomohl by CI modul cryptoworks a který je v tomto směru spolehlivý?Děkuji.J.

jjirka1k

No dokud jsem přijímal signál z astry, tak jsem měl kartu zasunutou přímo ve zdířce pro kartu. Když jsem přístroj kupoval, tak mi tam dohráli nějaký novější SW a kartu to bralo a programy odkodovalo. Po zmně na To zřejmě ted SW už nemaká jak by měl a bylomi technikem řečeno, že si musím dopořídit CI modul na CryptoWorks. Naštěstí jsem si ho jen půjčil, a zjistil že odkodovává jen na chvíli (viz výše) ... Ani v tý prodejně po hodině pokusů si stím nevěděli rady.

RostaH

tak si tam nahraj FW z 12.2.10 najdeš ho na cssf ode mne 6.4.10 postcount=11519

kapax
Registrace: 11/2007

rozbalený na flešku (radši menší 2G s velkými je občas problém)a vem a vraž nabídka ti sama najede.

kapax
Registrace: 11/2007

Bomba , díky za tip. FW jsem nahrál a po té se mnou začal slot na kartu zase mluvit. Hlavní problém ale byl v něčem jiném. Jak technik co mi přelaďoval anténu, tak i prodejc dělali chybu v ladění přístroje. Tj. snažili se přidávat všechny naladěné kanály z různých frekvencí do jednoho místa (tím myslím cca 25 předdefinovaných frekvenčních pozic v menu instalace satelitu - levá strana). Zřejmě je na každé pozici konečný počet kanálů a pak se to kousne (odhaduju tak 30). Já postupoval tak že vždy do jedné pozice nainstaloval jednu frekvenci a tak celkovou nabídku UPC rozházel podle frekvencí na 10 pozic. ... nezáleží na pořadí. A ono to funguje i bez CI modulu pro kartu. Rovnou natvrdo do zdířky. Ještě jednou díky za čersvý FW.

RostaH

Cryptoworks na golden 8200

Prosím o radu,šel by přehrát golden 8200 aby se mohlo sledovat s kartou cslink . Pokud jo nemáte na to někdo program který tam mám nahrát děkuji

pavlikln
Registrace: 9/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra