, sekce: Technika |
|
Topfield SBP-2010 HDPVRNedávno som sa rozhodoval medzi Vitaminom,HDBox9200aTF-2010 pre montáž kamarátovi.Mal podmienku-nahrávanie.Prvý som vylúčil na základe tunajšej diskusie,druhý taktiež pre problémy s nahrávaním a tak mi zostal tretí,ktorý som aj hneď otestoval.Bol som milo prekvapený-všetko funguje 100%,na akýkoľvek USB kľúč ide nahrávanie aj HD programov bez problémov.Externý HDD som nemohol otestovať,predpísané sú WD,myslím,že nebudú s nimi problémy.Prijímač je veľmi rýchly,prepínanie programov okamžite - zakódovaných aj HD,menu jednoduché-moderné.Natiahnutie FW-5,5MB za necelú minútu,tak isto aj vyhľadávanie programov.Obraz a zvuk výborný,aj u SD programov,zvuk sa mi zdá ešte lepší ako v 7710.Ďialkové vkusné-farba klavírna čierna leklá,tlačítkabiele-transparentné.Dal som do neho už nový modul Irdeto- CW,zelený,pracuje so Skylinkom a prijímačom okamžite a bez problémov.Ale má aj pár drobných nedostatkov:nemá vzadu LAN a vypínač,display-zastaralý so zelenou farbou,čiastočne VFD.Ale to neznižuje funkčnosť prístroja,ktorá je viac ako vysoká.Záverom:značkový prijímač,ktorý funguje bezpro- blémovo,v dobrej cene 160-180€.TF nahodil týmto prijímačom latku veľmi vysoko!Ak je v takej kvalite aj TF SRP 2411-500GBHDD,tak idem do neho! Tí,čo nemajú radi TF,nech mlčia,názor nech si urobí každý sám.Nie som zástancom žiadnej značky,robím všetky pri- jímače,a najradšej som,keď si ich môžem sám otestovať. CrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.
|
pixla
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 259 |
Toto TÉMA zatím nemá žádné reakce. Můžete být první, kdo začne k tématu diskutovat. |
|
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|