Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Dekodovani skylink.

Dobrý den.
U přijímače combo VANTAGE 221 dochází často při zvolení stanice k hlášce o kódovaní.Musím navolit jinou předvolbu a pak následně požadovanou,která už pak jde.Karta skylink,FW 00.62.00.82A-0.Pomohl by CI modul cryptoworks a který je v tomto směru spolehlivý?Děkuji.J.

jjirka1k
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dekodovani skylink.

Jistě pomohl, ale tuším, že bude stačit změna fw.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tieto problémy su aj pri Vantage HD8000S,u novších Fw.Pri starších 024701, ktorý sa mi osvedčil najlepšie,tento problém nieje.
Podobné je to aj s modulmi. Treba najsť tiež ten spravný.
S modelom o ktorom píšeš, skusenosti nemám.

miki16
Registrace: 1/2010

Dekodování skylink.

Nejsem technicky zdatný z hlediska jiného SW.Stál bych o radu,který CI modul by spolehlivě pracoval.J.

jjirka1k

Pozri sa toto forum : http://vantagefunclub.cz/

Tam najdes vsetky odpovede na Vantage.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

RE:Dekodovani skylink

Kurna, mě se ty přijímače obecně zdají nějaký nedotažený.Není přístroje který by neměl nějaký problém.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

U STB Vantage prakticky všech typů(mám nejnovější VT-1) se tento problém objevuje občas, když se při přepínání programů mění LNB frekvence nebo polarizace, ale vždy, při přepnutí na jiný satelit. Je to způsobeno špatně nastavenou časovou prodlevou dekódovacího modulu CW,což je otázka fw sat.přijímače. Němci o tom vědí a snad v dalších fw bude tato chyba odstraněna.

filipes73
Registrace: 7/2008

Dekodovaní skylink

Děkuji všem za reakce,najmě filipes73.Tady jste se trefil do černého.Opravdu je možné,že jde o sw chybu-hlášení o kodování někdy i při stejné frekvenci a polarizaci zůstává.Zjistil jsem však dodatečně,že po asi 12vteřinách program naskočí.

jjirka1k

Dekodovaní skylink.

Dovoluji si apelovat na účastnika diskuze(filipes73),za účelem řešení daného problému.Řešení za účelem bezvadného-pokud možno-,ovládaní satelitního příjmu s přijímačem vantage.Bohužel zůstává faktem,ať už se jedná o jakýkoli výrobek v naší době,že funkce,které nám předkládá výrobce,a které se mnohdy nejeví jako uspokojivé pro uživatele,jsou zaměnitelné formou fw,a já mám podezření,že tito výrobci na to hodně spoléhají-však oni zákazníci se ozvou...Tudíž nám nezbývá než se starat.Prosím o informaci ve zvolení alespoň modulu vhodného a spolehlivého pro cw.Děkuji.J.

jjirka1k

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra