, sekce: Skylink |
|
3x LNB na jakou družici?Dnes konečeně dorazila sestava 85Fe, 3x LNB -Inverto black premium, multifokus, ARIVA 200 ;) , Diseq 4/1, karta skylink.Jedno LNB bych dal na skylink, druhé na 19,2 ? a poradíte kam se třetím? na jakou družici? Dle vašich zkušeností k velikosti paraboly a druhu programu. :( Dekuji. chtel bych mít eurosport a pro holku nejaky volny detsky. PS: jde prosim vas chytat nekde JAPONSKO ? :-/ |
aenstria
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 91 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
|
|
smsczNa čtyři LNB už by asi bylo dobré udělat si nějaká táhla k bokům paraboly, jinak se začne ta tyčka s držákem LNB prověšovat, ne? :lookaround: Mám sice 3 už leta v osmdesátce a stále jedou - ovšem je to asi jako se Škodou 120 - dokud to jezdí, tak do toho nesahej.... ;) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
gastonNěco na tom asi časem může být. Mám na tomto držáku (na 100cm parabole)celkem 5 LNB, ten pátý)pro 9E) je na kraji na jednom šroubku ;) Dal jsem ho tam jen tak na zkoušku a už tam zůstal :) Je to tam 2 roky a taky zatím bez chyby. Čas ukáže. |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
|
|
gunter to je pekne aj ja chcemto mas odkial, to je pekna uchytka, to si si robil hadam doma sam?! ;-))K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|