Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DigiTV - sdílení na 2 televizorech jen za 260kč

Jsem tady nová a chci si koupit legálně DigiTv. Ale protože je nás v rodině hodně (nas mnógo) - jedna televize nestačí. A tak mě napadla taková vykutálená myšlenka, zda by nešlo sledovat na 2 přijímačích Humax propojených vzájemně mezi sebou lan 8-žilkovým UTP káblíkem (master a slave) na 2 TV nezávisle na sobě odlišné programy !
A to vše za cenu jen JEDNOHO poplatku (spokojím se s tím nejnižším - 260 Kč/měsíc). Měla bych tak jen jednu smlouvu a dekódovací (Digi-telefonní karty) jen v jednom Humaxu. Táta i já bychom se pak mohli konečně dívat na DigiTv současně - ale na různý programy! Von v obýváku hokej a já v ložnici - kanál Romantika. Potom by vlastně DigiTv stálo naši početnou domácnost jenom 130 Kč/měsíc. LOL :)) Klucíííííí pomozte mi svými radami.

http://www.tv-digi.cz/propojeni-dualu-humax-iv-kabelem-lan-t2164.html

http://www.l222.sk/domain/l222/files/digi-tv-utp-cross-kabel.pdf

Petra29
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DigiTV - sdílení na 2 televizorech jen za...

Tak si to objednej, počkej půl roku a pak si užívej té "skvělé" rumunské nabídky ;P

Osobně bych radši vzal UPC Direct s doplatkem +100Kč za druhou kartu. Máš tam víc programů, vč. HD a mnohem lepší zázemí.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

s tim lepsim zazemim je to usmevny :laughing: ale jinak souhlas.

image
Registrace: 10/2008

2TV

ale DIGI TV ma v nabidce za 260 Kč sledovat 2 nezavisle TV.

aenstria
Registrace: 4/2010

2tv

Zákazníci, kteří mají uzavřenou smlouvu na set-top-box pro jeden televizor a projeví zájem o set-top-box pro dva televizory za jeden měsíční poplatek 260,- Kč, nemusí nyní rušit stávající smlouvu. Stačí pouze na Zákaznické lince zažádat o přidělení zařízení navíc - Partner Box.

www.digi.tv

aenstria

image

Proč úsměvný? Když ti klekne přijímač u UPC, tak ti ho na prodejně vymění na místě, zatímco u Digi čekáš i několik měsíců a nemusíš se ani dočkat.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Daj si kablovku a mozes mat za jednu cenu aj tri televizory

tophunter

tophunter

Kabelovka není všude, jinak bych tady nebyl třeba já - nemyslíš? :lookaround:

gaston
Registrace: 1/2006

Vám to tu d.be v makovicách? Dobre si ten príspevok prečítajte. 007 spíš? za reklamu sa platí a srandičky tohto typu tu predsa netrpíme...

Pokoj a bratská láska...

disdzo
Registrace: 7/2008

Možná dělá reklamu, ale spíš ji tatínek do pokojíčku objednal partner box, tak se nám chce pochlubit, no :)))

https://www.parabola.cz/forum/reply-337463/

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Oficiálně se dají pořídit k přijímači další 2 a přitom se platí pouze 1 paušál. Jen je tam nutnost zaplacení aktivace a používání min. půl roku. Na 2. a 3. přijímači jde snad jen základní nabídka. A aktivace na přijímač je snad 550 nebo 650 Kč. A když si zajedete do servisního střediska, tak vám vydají "partnerbxy" na počkání. Ale lepší si je zavolat dopředu. A zaregistrovat se na infolince. Tak jsem to udělal já. Ale předaktivaci neměli zanesenou v databázi. Nic jiného jsem nečekal. Chce to jen trochu aktivní přístup a nečekat na technika. Vyřizoval jsem si to v Ostravě. Mají otevřeno i v sobotu. Doufám.

petr121
Registrace: 4/2008

Ano není problém u DIGI TV si objednat soupravu ,Po domluvě si to i můžeš namontovat sám přístroje jsou . .Až za půl roku máš nárok na partner box , je to druhý nezávislý přístroj za poplatek 650 kč a jejich taky dost . Třeba v Sedlčanech . Samořejmě musíš se spojit sám s mechanikem a ne čekat na infolinku až ti někoho pošlou to je na dlouho. Pokud někdo poslední dobou čeká 1-3 měsíce tak je línej pro to něco udělat . Na internetu je soupis přímo zaměstnanců - mechaniků na 2010 DIGI TV včetně telefoných čísel takzvaný střediska DIGI TV .Najatý mechanici co byli do roku 2009 padli a digi tv S NIMA NEKOMUNIKUJE a ty poslední dobou jen slibují lidem ale přístroje nedostanou od DIGI TV. Na ně si dejte bacha . U nás se montují stále jak novým lidem tak i PARTNER BOX .

standa111
Registrace: 11/2009

stando, pěkně sis tu udělal reklamu, ale věz, že s takovým přístupem je mám u pr.dele.
"Pokud někdo poslední dobou čeká 1-3 měsíce tak je línej pro to něco udělat."
K čemu tu infolinku pak mají, když je to jak píšeš "na dlouho"
To mám sbalit do uzlíčku buchty a jít vyrazit do světa hledat jejich ochotného mechanika?

Nebo prolejzat net a hledat mechaniky, kteří s nima ještě spolupracují? A co babička ze zapadákova, má ve smlouvě webovou adresu, kde najde nové mechaniky?
Ne. Má tam maximálně adresu a číslo na infolinku.
Tak si tu nedělej reklamu tak pitomým způsobem!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra