Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Pink tv 16e

Zdravim sat fandovia ide este niekomu v emu Pink Tv Srbia na 16w?? mne to od dnes nejde Ariva 100 soft 1.05b0 . Dakujem za odpoved

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pink tv 16e

Tak ono je možné, že už se toho prodalo dost, tak Arrrrrrrrrivu začíná pomalu stíhat podobný osud jako onen slavný Ažbox Azbest.
Hold byla asi změna PMK a Arrrrrrrrriva zřejmě v tom utajeném softu nemá HMK, takže smůla.
Alespoň teda do té doby, než někdo vydá nový soft.
Jestli ho vydá...

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

Vypadá to tak, že velký a rychlý prodejní úspěch věští stejně rychlý konec podpory. Není v tom jen Ariva.

knawi
Registrace: 3/2007

Nechcem chváliť Arivu, preto že ju mám, ja striedam prijímače 2x do roka minimálne, ale zasa čo už je zaujímavé na tom pakete Pink plus?:) Pravda je fakt taká, že každá podpora raz na nejakom prijímači skončí, to je fakt,knawi má pravdu:)

vw1
Registrace: 1/2006

Dneska som tade prechádzal a išla mi len Fashion ostatné zakódované...ale to nevadí,aj tak som to nepozeral ;)

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

Pink tv 16e

vše jede OK - na kartě gamma,v ARIVĚ by bylo nutné změnit keys a šlapalo by to taky.Teď jsem přijel z Prahy,ale večer na to kouknu,až dodělám práci na zítra. :8)
vw1: máš pravdu,nic na tomto provideru není zvláštní,max. film Action,nebo muzika,ale obraz bych řekl stejný,né-li horší než na DIGI tv.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra