, sekce: DVB-S přijímače |
|
Záplavy na MoravěMORAVACi držte se , je to hrozné ,cítíme s Váma !!!!!Mám zkušenost s 1m vody uplně všude ,nikomu nepřeji zažít. Modleme se pro lepší počasí.Snad se to konečně zlepší o víkendu!!! Všem přátelum na MORAVE |
Saidxxx
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 76 |
|
|
RE: Záplavy na MoravěAle modlením jim nepomužeš...panbíčkáři.Tyhle soucitný přání napsaný a pomoc na PC miluju. Tak se zbal a jed pomáhat nebo přispěj tučnou částkou. Modlením nikdo nikomu ještě nepomohl |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: Záplavy na MoravěTo nemužeš vědět!!Morava je pobožná více než česko tak se do toho nemontuj. |
Saidxxx
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 76 |
|
|
RE: Záplavy na Moravěto je všechno o vztahu k přírodě. světlo a tma nemůžou obstát vedle sebe, ani člověk a příroda. a bůh a stvoření taky ne. takhle to prostě nejde a je to špatněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Záplavy na Moravějak vedle sebe může existovat bůh a stvoření? to, co antičtí filozofové považovali ve většině za nemožné, to se stalo později s příchodem křesťanství samozřejmostíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Záplavy na MoravěMame to tu rozlite pekne, jak byly predvcerem ty vychry, myslel jsem, ze mi i ten talir uleti. Hodne stromu popadalo, volebni tabule a stojany venku alespon odletely :-D. Kazdopadne je super, ze nekdo souciti. Nastesti, ja treba jsem 2km od zaplavenych casti, ale dotyka se me to i tak dost diky znamym a mist, ktere mam rad a jsou ted pod vodou. Drsne je, ze se uz i broji skupina lidi na Facebooku, kterym jsou povodne na morave u pr****! Ale jak byla pred casem zaplavena Praha, to byla jina! To i to zpravodajstvi vypadalo jinak.Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 281 |
|
|
4faustjo pro Prahu se vybiralo nejvíc.Jo jeto hrozné pro ty lidi co si vzali pujčky na opravy a mají to znovu v pr****,je to namašlu ;P Sestava: Parabola Mascom 85cm, LNB 0,3db,dreambox 500+ , dreamsky nxp256hd, motor SG2100 Golden Interstar 8700CRCI Premium, 62°E-31,5°W
|
Kubik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 276 |
|
|
@ patMne ako veriacemu dosť pomôže, keď mi niekto povie, že sa za mňa pomodlí, aby som zvládol to alebo ono. Jasné, že samotná modlitba asi ťažko pomôže, ale ten pocit že na mňa niekto myslí, modlí sa, dokáže urobiť div. To máš presne ako keď v krčme pri pive fandíš svojmu hokejovému mužstvu. Na web mužstva napíšeš, že im budeš večer fandit s pivom v ruke pri televízore v Hornej Dolnej. Pomože im takéto fandenie? Pomôže, lebo vedia, že Pepa s Hornej Dolnej s pivom v ruke im fandí, aj keď je 200 km od nich vzdialený. A okem Pepa sa ozval aj Honza z Dolenej Hornej a Maruška z Prostredníkova, e im budú fandiť a veria im, tak chlapci sa snažia. Neviem či je to to správne priprovnanie modlitby versus pivo v ruke, ale tak to vidím aspoň ja. A zato, že som veriaci sa nehambím. A môžete ma Česi aj ukameňovať.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 391 |
|
|
Proč bytě měli kamenovat,naopak ti mohou jen poděkovat,nevěřím v boha,ale v sílu přírody ano,každý máme právo v něco věřit a nemusíme se za to hambit,mám štěstí-jsem na kopci,dokonce jezdíme do práce/ Havířov/,Karvináci měli smůlu!!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
RE: Záplavy na MoravěNa východe Slovenska jeto tak isto hroznéé. :-/ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|