, sekce: Linuxové přijímače |
|
ako nahrať software do abipboxprosim vas, poradte mi, ako sa da nahrat novy software do abipboxu 400s, ked nemam rs232 a ani televizor. jedine co mam je usb kabel. ked som bol doma, tak mi z nicoho nic prijimac zacal uplne stresovat, niekedy svietil displej, niekedy nie, zamrzal a pod. teraz som v robote a chcem ho spravit, no nemam telku. chcel by som nahodit uplne od zaciatku najnovsiu enigmu. dakujem za rady |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
|
|
Dalko, nesnaž se.Podle toho, co popisuješ, jde zřejmě o závadu hardwarovou a bude potřeba odborná oprava. Software (firmware) tam dostaneš až potom.A bez nástrojů = kabelů, PC a instalačního softwaru a také nějaké TV, to nepůjde. Pošli přijímač do opravy (satservis.cz) a než Ti dojde opravený zpátky domů, tak si to posháněj. Budeš potřebovat nejen to, ale také i něco nastudovat. (download.abcom.sk a také třeba na cssf.cz a dalších fórech) |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
|
|
RE: ako nahrať software do abipboxnaštudované mám. bojím sa však, že budem musieť mať aj nasporené...skúšal som aj nahodiť pôvodné výrobné nastavenie, no po dokončení mi znovu nabehne enigma. no škoda prijímač stál okolo 12000sk pred tromi rokmi ak sa nemýlim, a mal som ho rád... |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
|
|
Servis provádím do konce srpna (augusta)Ještě můžeš využít možnost opravy tvého přijímače.Po prázdninách servis ruším - on se de facto ruší sám... V této době levných čínských jednorázovek se už spotřební elektronika téměř neopravuje a do roka patrně nebude vůbec. Otázkou je, zda je vývoj správný či spíše míří do pekel s celou ekonomikou, uvidíme. Možná se za krátkou dobu budeme divit, v jakém stavu bude svět, začneme si jinak vážit energie a surovin a budeme (muset) využívat starých osvědčených technologií. Tak čau, zorbas... |
Zorbas
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 644 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|