, sekce: Skylink |
|
Mám vybráno -Technisat Digit HD8 SXKupuji do domečku druhý přijímač-první Topfield TF7700hsci půjde do ložnice /páč tam chybí tv příjem/ no a na Panaconic TH-50PZ80 plazmu po dvou letech půjde Technisat Digit HD8 SX - asi je k tomuto přijímači též potřeba dokoupit CA modul cryptoworks.. V Topfieldu mám podle mě dobře sloužící dekodovací modul Technisat.. Tak snad bude spolehlivě makat i v již zmíněným novým SAT přijímači Technisat. Opět plánuji Skylink kartu. |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
|
|
RE: Mám vybráno -Technisat Digit HD8 SXNo chválit se můžeš kamarádům a né tady.... |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
|
|
RE: Mám vybráno -Technisat Digit HD8 SXbez do toho esiku, pac nic neni lepsiho nez technisat. pan co to tu z o..a(abych nedelal reklamu) diriguje ti to potvrdi |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
RE: Mám vybráno -Technisat Digit HD8 SXKucíí já se přeci nechválím-já mám jen radost a těším se na tooooo - třeba mi jí někdo pokazííí :) :laughing: Rv ;) Ne vážně-vím jsou i určitě lepší mašinky-ale tahle je ještě v takové rozumné cenové hladině.. tedy myslíím... Já kucíí vážně nejsem podnikatel... :laughing: Ale díky za vašie reakce a přeji všem ostrý obraz a dobrý zvuk R^ |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
|
|
RE: Mám vybráno -Technisat Digit HD8 SXPrávě proto že nejsi podnikatel tak bys měl svoje peníze investovat rozuměji a rozvážněji...ale je to Tvoje věc hlavně že se těšíš PS.Při koupi přijímače je vždy nejduležitější SW podpora.Kvalitní a na dlouhou dobu.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
Téma: Mám vybráno -Technisat Digit HD8 SXStále to říkám,do ložnice tv nepatří............ ;)2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al
|
karxyz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 192 |
|
|
ja by som uz isiel do TS s twin tuneromja mam ten isty ale uz by som asi kupoval ten s dvoma tunermi a nahravanim v sebe - myslim tym vbudovanym hardiskoma idealne by som ten mechanicky HDD vymenil za SDD - hned len co vyhrajem v loto! ;-) K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
esik33Urcite si vybral dobre, technisat je DAS ORIGINAL a obraz jako britva. Zkus zvazit jeste Digicordera, pokud budes vice nahravat. V Omku vse skladem, ihned k dodani (dokonce ted i dreamboxy 8000 a 500HD!), kompletni servis a podpora narozdil od vsech garazovek.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Mám vybráno -Technisat Digit HD8 SXje to vyborny prijmac,skvely obraz a zvuk,stabilny,nahravanie OK,EPG je skvele...........atd.Doporucujem este kartu MTV Unlimited. :8) :8) :8) Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
Technisat Digit HD8 SXObrazově je na tom tento SAT přijímač dobře a budeš určitě spokojený. V tomto přijímači mám odzkoušené CW moduly Technisat a Irdeto a jedou bez problémů. Neprováděj aktualizace SW ze satelitu. SW podpora pro SX není dobrá. Jinak jsem zaznamenal problémy s Přenášením nahrávek do PC, komunikace s některými HDD taky nic moc. S některými SW nelze přejmenovávat nahrané programy apd. Malá vítka k DO, respektive k některým tlačítkům. |
Radek.km
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 33 |
|
|
@ 007No to jsi mu poradil, kdyz DM 500 HD se stahuji z prodeje. Pokud je maji stale v nabidce tak to potes. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 947 |
|
|
re:007Ono je to s podporou vždy různé,někde bych našel email,co jste mě svého času odpověděli na dotaz ohledně funkčního sw do HUMAX 2000 HD CIKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 808 |
|
|
HypnosTy snad mas nejake oficialni vyjadreni z Dream Multimedia? Pokud vim, tak zadny prodejce zadne upozorneni nedostal, a urcite by je neposilali, kdyz by je za tyden chteli stahnout ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|