Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Mám vybráno -Technisat Digit HD8 SX

Kupuji do domečku druhý přijímač-první Topfield TF7700hsci půjde do ložnice /páč tam chybí tv příjem/ no a na Panaconic TH-50PZ80 plazmu po dvou letech půjde Technisat Digit HD8 SX - asi je k tomuto přijímači též potřeba dokoupit CA modul cryptoworks.. V Topfieldu mám podle mě dobře sloužící dekodovací modul Technisat.. Tak snad bude spolehlivě makat i v již zmíněným novým SAT přijímači Technisat. Opět plánuji Skylink kartu.

esik33
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mám vybráno -Technisat Digit HD8 SX

No chválit se můžeš kamarádům a né tady....

bryketa
Registrace: 11/2009

bez do toho esiku, pac nic neni lepsiho nez technisat. pan co to tu z o..a(abych nedelal reklamu) diriguje ti to potvrdi

rj45
Registrace: 6/2007

Kucíí já se přeci nechválím-já mám jen radost a těším se na tooooo - třeba mi jí někdo pokazííí :) :laughing: Rv ;) Ne vážně-vím jsou i určitě lepší mašinky-ale tahle je ještě v takové rozumné cenové hladině.. tedy myslíím... Já kucíí vážně nejsem podnikatel... :laughing: Ale díky za vašie reakce a přeji všem ostrý obraz a dobrý zvuk R^

esik33
Registrace: 4/2009

Právě proto že nejsi podnikatel tak bys měl svoje peníze investovat rozuměji a rozvážněji...
ale je to Tvoje věc hlavně že se těšíš
PS.Při koupi přijímače je vždy nejduležitější SW podpora.Kvalitní a na dlouhou dobu..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Téma: Mám vybráno -Technisat Digit HD8 SX

Stále to říkám,do ložnice tv nepatří............ ;)

2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al

karxyz
Registrace: 8/2007

ja by som uz isiel do TS s twin tunerom

ja mam ten isty ale uz by som asi kupoval ten s dvoma tunermi a nahravanim v sebe - myslim tym vbudovanym hardiskom
a idealne by som ten mechanicky HDD vymenil za SDD - hned len co vyhrajem v loto! ;-)
K

krikri
Registrace: 3/2010

esik33

Urcite si vybral dobre, technisat je DAS ORIGINAL a obraz jako britva. Zkus zvazit jeste Digicordera, pokud budes vice nahravat. V Omku vse skladem, ihned k dodani (dokonce ted i dreamboxy 8000 a 500HD!), kompletni servis a podpora narozdil od vsech garazovek.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

je to vyborny prijmac,skvely obraz a zvuk,stabilny,nahravanie OK,EPG je skvele...........atd.

Doporucujem este kartu MTV Unlimited.
:8) :8) :8)

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Technisat Digit HD8 SX

Obrazově je na tom tento SAT přijímač dobře a budeš určitě spokojený. V tomto přijímači mám odzkoušené CW moduly Technisat a Irdeto a jedou bez problémů. Neprováděj aktualizace SW ze satelitu. SW podpora pro SX není dobrá. Jinak jsem zaznamenal problémy s Přenášením nahrávek do PC, komunikace s některými HDD taky nic moc. S některými SW nelze přejmenovávat nahrané programy apd. Malá vítka k DO, respektive k některým tlačítkům.

Radek.km
Registrace: 3/2006

@ 007

No to jsi mu poradil, kdyz DM 500 HD se stahuji z prodeje. Pokud je maji stale v nabidce tak to potes.

Hypnos
Registrace: 3/2009

re:007

Ono je to s podporou vždy různé,někde bych našel email,co jste mě svého času odpověděli na dotaz ohledně funkčního sw do HUMAX 2000 HD CI

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Hypnos

Ty snad mas nejake oficialni vyjadreni z Dream Multimedia? Pokud vim, tak zadny prodejce zadne upozorneni nedostal, a urcite by je neposilali, kdyz by je za tyden chteli stahnout ...

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra