, sekce: Zkušenosti |
|
je neco jako bonus za presmerovani upc svepomoci?Zdravim panove dava za to upc nejaky bonus napr.hbocko zadaco na mesic apod?jestli se ma cenu do toho vrtatdvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
|
|
pocit dobre vykonanej pracea v lepsom pripade kvalitne! |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: je neco jako bonus za presmerovani upc sve...:laughing: A nezapomeň na příjemný telefonát, žadonící o podpis!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: je neco jako bonus za presmerovani upc sve...+balík alebo kto ho má dostane FilmBoxy 3 mes |
pbpb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 290 |
|
|
@pbpbTo ale mluvíš o slovenském upc, že? České nedává nic. |
schmeyd
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 74 |
|
|
RE: je neco jako bonus za presmerovani upc sve...výlet parníkem po vltavě s panem MalinouVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: je neco jako bonus za presmerovani upc sve...To bych bral, to není špatný :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: je neco jako bonus za presmerovani upc sve...bob85...ako ta napadla taka kravi.a ???? teraz aj ja ked mam skylink kartu a ked otocim parabolu na ich druzicu tiez nieco dostanem???? dostanes dobry pocit ze to vies urobit aj sam a nemas blbe otazky.. :laughing:Dish:Supral 200cm-90E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:INVERTO Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SF8008 combo,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13
|
Dano
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 002 |
|
|
RE: je neco jako bonus za presmerovani upc sve...Pochvalu pred nastupenou jednotkou a rozvinutou vlajkou.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: je neco jako bonus za presmerovani upc sve...Gulku do hlavy za to,ze do toho babresČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: je neco jako bonus za presmerovani upc sve...Poslal jsem je i jejich nabídkou na přesměrování paraboly na 1 W včetně podpisu listiny do pyšel, viděl jsem práci jimi určené firmy, to mně přesvědčil je vůbec k sobě nepouštět a nic nikdy nepodpisovat. Varuji hlavně ty co mají u paraboly motor!!! |
klokan49
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 314 |
|
|
PřesměrováníTaky jsem s UPC jednal o přetočení parabol svépomocí / mám jich více/ o nějakém bonusu a dostal jsem za 1 Kč měsíčně na dobu 1 roku balík Plus na ty karty , kde nebyl aktivován. Pouze musím podepsat papíry na smlouvu s novou firmou UPCD a tam napsat, že jsem si antény dělal sám bez firmy, aby ta si nenechala práci proplatit, i když to vůbec nedělala. Jó to je česká vychcanost!!! |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 438 |
|
|
RE: je neco jako bonus za presmerovani upc sve...Ako bonus dostanes kalendar s nahymi slecnami z ich call centra a to na cele obdobie viazanosti !AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 665 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|