, sekce: Skylink |
|
CAM Cryptoworks SCM SkyLink hlásenieCAM Cryptoworks SCM začal na niektorých programoch SkyLink vypisovať chybové hlásenie, neviem prečo to doteraz pre SkyLink nebolo dobré keď tam zmenili poradie kód. systémov no dúfam že to dajú do pôvodného stavu!!!! :((( |
pbpb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 290 |
|
|
Modul CryptoworskZdravim muze mne nekdo poradit jaky si mam koupit modul aby mne chodila v nem karta gitalka CS Link mam to do pc a mam skystar hd tak do ni dekuji. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
|
|
RE: CAM Cryptoworks SCM SkyLink hlásenieCRYPTOWORKS modul - Eurocam alebo SMIT |
pbpb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 290 |
|
|
RE: CAM Cryptoworks SCM SkyLink hlásenieJasne diky. |
anton
|
|
RE: CAM Cryptoworks SCM SkyLink hlásenieaj mne to zacalo na zopar SK programoch (irdeto cryptoworks)Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: CAM Cryptoworks SCM SkyLink hlásenieCo konkretne Vam to ukazuje ? Ja pouzivam dva moduly SCM a nepostrehol som nic.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 665 |
|
|
RE: CAM Cryptoworks SCM SkyLink hlásenieObjeví se hláška "Please check your smartcard", po zmáčknuti tlačítka OK na DO zmizí. Obraz se objeví již pod chybovým informačním panelem. (Technisat DigiCorder HD S2+) |
Steve2
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 11 |
|
|
RE: CAM Cryptoworks SCM SkyLink hlásenieToto sa ale objavi len po prvom zapnuti prijimaca, nie ? Dalej sa to uz nevyskytuje. Je to zrejme sposobene opozdenim odkodovania programu receivrom. Pokial zapinate a vypinate cely prijimac, mozno staci vypnut ho na FTA (TA3, CT24) a malo by to byt zapnute bez toho hlasenia.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 665 |
|
|
RE: CAM Cryptoworks SCM SkyLink hlásenieObjeví se to při každém přepnutí na daný program. Dělá to např. na Nova HD, HBO HD, Markíza, Barrandov ...., nedělá to na ČT, ČT HD, Nova (přesně si to nepamatuji, jsem v práci). Problém se objevil včera. Hláška modulu při zapnutí přijímače vypadá jinak "Program je kódován, systém Cryptoworks", pak naskočí obraz. Je možné, že to dělají jen Technisaty s modulem SCM. |
Steve2
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 11 |
|
|
Já bychteda k Technisatu používal opět modul od nich.To snad ani nemuže nefungovat ne? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 481 |
|
|
RE: CAM Cryptoworks SCM SkyLink hláseniedocela dobrý moduly jsou od macsomu, dá se v nich vypnout zobrazování hlášek, funguje i update přes OTA a je klid. Ty hlášky se dají vypnout i v modulech CRYPTOWORKS - Smit. :lookaround: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
|
|
RE: CAM Cryptoworks SCM SkyLink hlásenieSCM Irdeto Cryptoworks v kombinaci s Technisat HD8-S vypisoval tuto hlášku pouze u ČT HD v době Olympiády. S CAM Philips rev. 1.2 a Technisat Technicrypt CW tento přijímač bez problémů.Ve spolupráci s Vantage HD 8000S se tato hláška s CAM SCM Irdeto objevila pouze jednou a poté už nikoliv. VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 020 |
|
|
Ja jsemObjednal jsem si tenhle doufam ze bude to fungovat co vy na to?CA modul Cryptoworks SCM/SmardTV rev. 2.2 |
anton
|
|
RE: CAM Cryptoworks SCM SkyLink hlásenieTak včera večer mi taky vyskakovala při přepínání programů ta hláška. To mám Comag SL 100 HD a SCM Irdeto. Dneska už je vše v pořádku nic nevyskakuje. |
martykula
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 76 |
|
|
mne to robilo pri 2x SCM zamenil som za easy twinnapodobne mne to robilo v TechniSat-e ked som mal Skylink.sk v jednom CI module a Gital v druhom. Tak som kupil Mascom easy.tv Twin ci ako sa to vola kde mas malu SIM kartu - Gital - a velku smartkartu Skylink. Vsetko v pohode. Sice ako TS support tak aj par ludi mi odporucalo pre TS (samozrejme) ich TechniCrypt kartu. Mozno teraz prichodom Irdeto mi twinka zakape, jaksik uz update nic sa nedeje...K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
CI modulyMam dva moduly, Cryptoworks Eurocam a Irdeto Mascom. Ten od eurocamu neustale otravuje s hlaskami. Nema ani moznost v menu CA modulu k jejich vypnuti. Irdeto od Mascomu ma moznost vypnuti hlasek a take lze jednoduse updatovat ze satelitu. Ruce pryc od levnejsiho Eurocamu. Irdeto mascom: http://komsat-elektro.cz/img/p/216-536-large.jpgEurocam: http://komsat-elektro.cz/img/p/215-533-large.jpg |
streki
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 56 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|