Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

INICIACE HARD DISKU

Zdravím Pánové mám problém s připojením exténiho hard disku disk nejde nainiciovat když chci nahrávat hlási že disk je plný chyba není v disku ten je v pořádku přijímač DM 8000 HD.Za Vaše podněty předem Děkuji.

jerabek
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: INICIACE HARD DISKU

vo windowse, ovladaci panel - nastroje pre spravu - najdi disk a tu niekde je aj inicializacia

alebo este lepsie cez linux (napr. Ubuntu, Linux Mint a pod) a pomocou gparted vytvorit particiu s formatom ext3

petohl
Registrace: 6/2006

úplne postačí tvrdý reštart aby si ho dreambox našiel.Potom už len naformátovať a až potom nahrávať.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

iniciace hard disku

oneeeee udělal jsem podle postupu a je tam hláška FRee disk size to small 100MB tak nevím co dál za další informace Děkuji.

jerabek

zdarek ja som tiez vlozil hardisk do prijmaca DM8000 nainstaloval Gemini a v nastaveniach sa mi vobec nezobrazil riadok o hardisku ze by bolo treba inicializovat alebo formatovat vie niekto poradit kde by to mohlo byt? Je to image Gemini 4.7.Dik.

coral
Registrace: 9/2009

iniciace hard disku

Musíš jit modré tlačítko blue panel Devices Manager tam najdeš iniciovaní HD napiš jak se to podařílo

jerabek

dik za radu jerabek uz som to nasiel v tom gemini takze som to spravil uz to fici.dik.

coral
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra