, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
DigiTV - vymena kariet v SKDnes som menil v primaci staru bielu za novu modru.Konecne pokoj. R^ Myslim, ze som si to tu este nevsimol, moze niekto dalsi z SK potvrdit PLS, ktoze by mi predsa verim, ze? :) |
ivovi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 158 |
|
|
RE: DigiTV - vymena kariet v SKeste to tu nebolo :)))Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
ivoviTo co jsi vypálil muselo mít sílu :)) |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
|
|
1. prvý, HA!- prosim potvrdit, urcite niekto neveri... :bigeyes:dík :8) |
ivovi
|
|
RE: DigiTV - vymena kariet v SKPre samozvancov hned pridavam kontrolne otazky:1. Do kolkych dni musis vratit staru Digi kartu? 2. Ak ju nevratis, naucutju ti pokutu kolko ? EUR PS: Sa celkom divim za ani nahlavnej stranke ziadna zmienka.... PRECO? |
ivovi
|
|
ivoviTo akože fakt myslíš vážne ak áno tak potom toto forum vôbec ale vôbec nečítaš. Rv"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 283 |
|
|
RE: DigiTV - vymena kariet v SKOn je asi taký nadšený s toho prémioveho ZARÁMOVANÉHO HBO :)))Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
|
|
RE: DigiTV - vymena kariet v SKak by si ju dostal tak by si sa nemusel pytat tieto otazky |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 426 |
|
|
RE: DigiTV - vymena kariet v SKK tomu vsetkemu len tolko, ze som velmi rad, ze som sa Digi uspesne zbavil. Ten humus je nepozeratelny.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 650 |
|
|
RE: DigiTV - vymena kariet v SKmôjmu zákazníkovi poslali nesprávne karty (nesprávne čísla) a nedajú sa spárovať. úžasné |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 800 |
|
|
RE: DigiTV - vymena kariet v SKivoviTeraz neviem, ci si taku dlhu dobu spal, alebo nemal pristup na net, v kazdom pripade ale digi v CR a v SR meni karty cca dva meisace :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
RE: DigiTV - vymena kariet v SKjklajbanpredpokladam, ze slo o dual box a dotycny karty ani len neskusal v boxe prehodit V mojom okoli ziadny problem ani s obycajnym boxom ani s dual, snad len v jednom pripade stacilo aktualizovat soft a karty nabehli do 15 min Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|