, sekce: DVB-S přijímače |
|
Jaký sat.recíver prO HDTVProsím o radu,jaký koupit recíver.Az-Box HD Elite,Az-Box Premium,Technisat HD-8SX,Topfield 7700 HSCI.Prosim o radu. :) |
Robo39
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 224 |
|
|
RE: Jaký sat.recíver prO HDTVKup všechny čtyři přes internet a ten nejlepší si nech. Ostatní vrať.Už se fakt přestávám "skalním" divit, že vás nesnáší. To je každej den takovej hloupej dotaz!! Já jsem si před lety koupil Technisata digicorder hds2 a jsem stále spokojen a hlavně jsem si ho koupil podle komentářů, recenzí a nikoho jsem neotravoval. Věděl jsem přesně, že nechci nic na emu, ale ty víc čti a míň se ptej. Rv |
Jarpet
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 165 |
|
|
RE: Jaký sat.recíver prO HDTVMysto tvého humoru bych radší uvítal radu :lookaround: |
Robo39
|
|
Jaký sat.recíver prO HDTVcenovy strop? potreba EMU? ideš zdielať? ovladaš aspon troch linux? tažka rada, ked das malo informacii |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 494 |
|
|
Jaký sat.recíver prO HDTVMomentálně vlastním Ferguson HF-8800 a Diablo 2.3,chtěl bych lepší mašinu.Co můžu cěkat od linuxu? |
Robo39
|
|
@Robo39to si fakt tak darobny alebo neschopny, aby si trocha okolo toho pocital ? |
plesak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 81 |
|
|
Jaký sat.recíver prO HDTVlinux viac menej neobmedzene možnosti, zaleži na soft.podpore danej mašinky, čo u teba znamena lepšia mašinka, ak moc tomu nerozumieš tak nevyhadzuj zbytočne peniaze, lebo ta lepšia mašinka ako tomu hovoríš, jej možnosti nevyužiješ, cenový strop ??? |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 494 |
|
|
HDTV FTAHDTV FTA |
PICHI
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|