, sekce: Příslušenství |
|
spojení 2 SAT KABLŮporaďte prosím,jaký slučovač mám koupit,sbych mohl spojit 2 kably ze 2 satelitů (mají koncovky samce na našroubování)a pak sloučenou koncovku-1 samce našroubovat klasicky do sat přijímače |
lulin
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 6 |
|
|
RE: spojení 2 SAT KABLŮZlučovač nie... Potrebuješ DiSEqC prepínač 2/1, napr. EMP P.162-IW (position). |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
|
|
co to je ?takovej kabel ze satelitu ? :))))))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
To bublajsNeviem čo sa čuduješ,normálne má tie dva satelity na dvoch 36000km kábloch aby neuleteli do kozmu.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 942 |
|
|
@lulinPokud máš dvě paraboly (jak píšeš dva satelity) z každý jeden kábl tak potřebuješ EMP P.162-IW (position) tak jak píše Kvinto. Za předpokladu, že máš na každý parabole 1 lnb. Jestli vícero tak to už je trochu jinak. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
|
|
To bublajs,Rastotrochu se vyznat a pochopit na co se dotyčný ptá.Někteří pochopili. |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
|
|
RE: spojení 2 SAT KABLŮprostě žádnej slučovač, ale nějakej DiSEqC přepínač. Samozdřejmě se to pak musí i v sat. příjímači správně nastavit. Na všeobecnou otázku všeobecná odpověď. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: spojení 2 SAT KABLŮjo, někteří se zde zasmějí nad tím, že někdo napíše místo paraboly satelit, a i když to každej pochopil o co jde, tak se musí rýpnout. Já se musím smáttomu, jak někdo může napsat slovo SAMOZDŘEJMĚ ... to je k zasmání ... |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
|
|
jedna parabola má 2 LNB,druhá 1 LNBjedna parabola má 2 LNB,druhá 1 LNBprosím jaký DiSEqC prepínač koupit,stačíl by i jednoduchý s manuálním přepínáním |
lulin
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 6 |
|
|
Katalukno aby si se smíchy nepo... tento, prostě chyba tisku a to d se do slova nějak připletlo.... samozřejmě :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
@lulinMáš tam už nejaký DiSEqC prepínač, aký? Ak áno, máš viacej možnosti, buď použiť EMP P.162-IW vo verzii option (zvlášť ak sú paraboly od seba vzdialené), alebo pôvodný vyhodiť a dať priamo EMP p.164-IW, má štyri vstupy. Ak nie, použi EMP p.164-IW. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
|
|
lulinno obchodů se sat. technikou je všude dost a na internetu taky, tak si v některým něco o DiSEqC, neboli LNB přepínačích zjisti. A třeba tento si kup:http://www.eltasat.cz/lnb-prepinace/prepinac-diseqc-4-1-p-164-iw Pokud nepoužíváš nějakej prahistorickej sat. příjmač, tak při správném nastavení v sat. přijímači to bude šlapat samo. Prostě se tam musí jenom přiřadit na kterým vstupu máš jakou družici. :lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
To vladnaicoTy si tiež pomohol,však.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 942 |
|
|
RE: spojení 2 SAT KABLŮBych se vubec tomu slouceni ze 2 konvertoru nesmal. Sam mam 2 pozice u kterych se neprekryvaji IF frekvence (frekvence tuneru, neboli Freq - Freq oscilatoru), utlum dle mereni zhruba 6dB a funguje to v pohode. Samozrejme Homemade... |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|