, sekce: DVB-S přijímače |
|
PVR na Vantage HD 1100 výpadkyZatím nahrávám na USB flashku (kingston traveler 400, 32GB), což má být high speed, a občas (cca 1x 10min) se objevují v nahrávce chyby. V obraze je to nepříjemné, mnohem horší je to ve zvuku, kdy se ozve lupanec, že mám strach o výškové repro.Nevím, jestli to způsobuje sám Vantage, nebo pomalý zápis na flash (např když vytváří nový soubor po vyčerpání 1,5GB *.trp). Pomůžu si ??, když pořídím usb harddisk, tam bývá docela velká cache pro vyrovnávání datových toků, to flashka nemá. Jinak těch 32GB mi stačí, nahraju, zkouknu, smažu, příp. přetáhnu přes síť do PC. Pro úplnost FW 2.55.01 s emu. |
HaryFotr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
|
|
RE: PVR na Vantage HD 1100 výpadkyPVR na Vantage je odveky problem, stastny je ten, komu to funguje hned s prvym vyskusanym diskom. Robia to aj niektore externe, ci interne disky. Skus este ten USB kluc naformatovat s programom Fat32Formatter. Je to malicky program, najdes ho na nete. Mne vyrazne pomohol pri internom disku.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 650 |
|
|
RE: PVR na Vantage HD 1100 výpadkydela Ti to s kazdym fw? zkusil jsi to i s fw 255201? |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
|
|
RE: PVR na Vantage HD 1100 výpadkyo jednu 5 jsem se sekl ;), 25201 (nebo 25202 bez emu) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
|
|
RE: PVR na Vantage HD 1100 výpadkytie problémy mam aj ja na svojom Vantage HD 6000, snad každy kto ma Vantage, skušal som aj original firmware a aj firmware s emu, s emu sa to vyskytuje častejšie ako ked maš original firm + cryptworks, dokonca mam nahranych par filmov kde neni žiadny vypadok, skušal som rozne flasky a ext hdd, takže všetko je to o náhodeVu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
|
|
FlashCorsair Voyager GT aspon u mne nemá vanta 6000-7000S problém.Ale možná je to doopravdy o náhodě. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
@HaryFotrKingston DataTraveler 400 je síce jeden z tých rýchlejších flash (20MB/sec. read and 10MB/sec. write), ale toto je problém takmer všetkých súčasných flash a SSD diskov, pri použití obstaróžneho súborového formátu FAT32 zo strany Vantage. Osobne som testoval viacero flash a SSD diskov a pri každom, niekde častejšie, niekde menej sa toto trhanie prejavovalo. Doposiaľ som nenarazil na bezproblémový SSD disk či už v prevedení S-ATA a pripojený priamo (interne vo Vantage HD-8000S na S-ATA zbernicu) alebo P-ATA (IDE) pripojený cez prevodník na USB. Problém nastáva hlavne pri premazávaní nepotrebných dát. Ideálne je nahrávať na novo naformátovaný disk a po vymazaní nahrávky disk opäť formátovať, nestačí len vymazať.Ak chceš vedieť viac, študuj napr. tu: http://www.pc.sk/modules.php?name=article&what=read&v=1249904721 Pre Vantage HD pri súčasných teoretických dátových tokoch neprevyšujúcich 20Mbit/s vyhovie každý aj pomalší klasický HDD. Vhodné sú napr. 2,5" 5400 otáčkové modely kvôli nižšej spotrebe, nízkej hlučnosti a podstatne menej sa aj zahrievajú. Bezproblémové sú napr. externé WD My Passport Essential, hlavne tie staršie modely s USB-mini konektorom (PN: WDMExxx), novšie modely už majú konektor v prevedení USB-micro a tam je problém hlavne po mechanickej stránke pri častej manipulácii z diskom. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|