Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Bratrstvo neohrožených

Dávaj to tak nesmyslně pozdě, chtěl jsem to nahrát pro vnuka, ale nestihl jsem to.
Nemá prosím někdo nahrávku z Vantage a uměl by to nějak přeposlat ?
Děkuji.

Nervoš
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Bratrstvo neohrožených

Dopadl jsem podobně nahrával jsem na flasku, TF 7700 HSCI a omylem tam místno 8 GB dal 4 GB chybí mi půl hodiny, nenahrával to někdo z majitelů Topfieldu a nepodělil by se. předem dík

rafa
Registrace: 2/2010

odkaz

stahni si utorrent a zkus
http://tracker.cztorrent.net/torrents/?s=bratrstvo&t=0

pohosat
Registrace: 4/2008

RE: Bratrstvo neohrožených

První díl nic moc,příprava na Normandii Rv

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Nervoši, mám to ve Vantage z CTHD. Jediné co jsem schopen, tak vypálit data na DVD disky a poslat.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

RE: Bratrstvo neohrožených - pro Saxona

Měl bych zájem o tvojí nahrávku, mohl by jsi se ozvat na tento mail, "Zjizveny@seznam.cz" dík

rafa

@ saxon

Děkuji ti za ochotu, ale už jsem vyřešil, lze to na několika místech stáhnou z netu, sice kvalita spíše slabší, ale pro daný účel posloužilo.
Jednou jsem stáhl, celé to mělo 490 MB v .avi, stáhl jsem jinde a mělo to asi 850 MB.
Ještě jednou díky, jsi hodnej. ;) R^

Nervoš

rafa - nervoš

Koukal jsem na HDD a celá složka s HD nahrávkou má 7.05GB

Vyřešilo by to jedno dvouvrstvé DVD-R.

Jak chcete, mohu to eventuelně vypálit. Bude to ale až po neděli, zítra odjíždim dělat na dva dni pryč a v neděli jsem práci.

On Air!

Saxon

to Saxon

ok, dík, tak až to budeš mít ozvi se buď tady nebo na mail "Zjizveny@seznam.cz" jsem z Č.B.

rafa

rafa

Po neděli. Kdyžtak se připomeň.

On Air!

Saxon

mám to nahrané na AZBox HD Premium +. Má to 5,3GB. Výstupní soubor je v TS.

Rambo
Registrace: 12/2007

RE: Bratrstvo neohrožených-to Rambo

A můžeš to dát na nějaký uložiště že bych si to stahnul je to menší než má Saxon, kdyžtak se ozvi na "Zjizveny@seznam.cz" dík

rafa

taktiez to mam nahrane na opensate 9700 a vcera som si to pozrel, aj ked sa v prvej casti takmer nic nedialo vyzera to o dost lepsie ako pacific ktory teraz bezi na HBO

funtomas
Registrace: 12/2009

ten seriál

je z r. 2001. To ste fakt v dnešnej dobe celkom rýchleho pripojenia na internet odkázaní nahrávať to po nociach zo satelitu?
veď nie je problém stiahnuť naozaj kvalitný fullhd bdrip aj s dabingom, tak načo používať hentaké praveké spôsoby... zato seriál je naozaj vynikajúci, drvivá väčšina vojnovej produkcie mu nesiaha ani po členky, česť výnimkám - das boot, stalingrad, idi i smotri.

miro333
Registrace: 2/2008

miro333: Tiez si to hovorim. Zda sa mi, ze tu su cim viac ludia zdatni ohladom satelitnej techniky, tym menej su zdatni ohladom "downloadu" :D

radolaco

miro333 a radolaco. Proto snad máme HDTV přijímače, abychom si nahráli v HD co chceme. ;)
Jinak jsem netušil, že je to ke stažení na netu. Nejsem dobrý surfař. A i kdybych si to stáhnul v HD do PC, nedokážu to přehrát v HV na televizi. Vám mladým jde všechno snadno, u nás starších to často dře.
Uvítal bych od někoho dobrou kuchařku, kde si stáhnout dobré filmy ve výborné kvalitě a jak je dostat na telku.

Nervoš

.... to pžehrát v HD na televizi

Nervoš

Nevim co je špatného na nahrávkách HD signálu ze satelitu.
Možná že už jsem také ze staré školy, ale uplně se mi příčí, si cokoliv z autorského zboží krást z netu. Raději si film, či hudbu co mám rád koupim, než abych to někde tahal.

miro333 - je vidět, že jsi moc válečných filmů neviděl.

Most u Remagenu, Kam Orli nelétají, Tora!Tora!Tora!, Bitva o Midway, Bitva v Ardenách, je toho hodně co stojí za vidění.

On Air!

Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra