, sekce: Skylink |
|
Bratrstvo neohroženýchDávaj to tak nesmyslně pozdě, chtěl jsem to nahrát pro vnuka, ale nestihl jsem to.Nemá prosím někdo nahrávku z Vantage a uměl by to nějak přeposlat ? Děkuji. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
Bratrstvo neohroženýchDopadl jsem podobně nahrával jsem na flasku, TF 7700 HSCI a omylem tam místno 8 GB dal 4 GB chybí mi půl hodiny, nenahrával to někdo z majitelů Topfieldu a nepodělil by se. předem dík |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
|
|
odkazstahni si utorrent a zkushttp://tracker.cztorrent.net/torrents/?s=bratrstvo&t=0 |
pohosat
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 88 |
|
|
RE: Bratrstvo neohroženýchPrvní díl nic moc,příprava na Normandii RvZgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 140 |
|
|
RE: Bratrstvo neohroženýchNervoši, mám to ve Vantage z CTHD. Jediné co jsem schopen, tak vypálit data na DVD disky a poslat.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Bratrstvo neohrožených - pro SaxonaMěl bych zájem o tvojí nahrávku, mohl by jsi se ozvat na tento mail, "Zjizveny@seznam.cz" dík |
rafa
|
|
@ saxonDěkuji ti za ochotu, ale už jsem vyřešil, lze to na několika místech stáhnou z netu, sice kvalita spíše slabší, ale pro daný účel posloužilo.Jednou jsem stáhl, celé to mělo 490 MB v .avi, stáhl jsem jinde a mělo to asi 850 MB. Ještě jednou díky, jsi hodnej. ;) R^ |
Nervoš
|
|
rafa - nervošKoukal jsem na HDD a celá složka s HD nahrávkou má 7.05GBVyřešilo by to jedno dvouvrstvé DVD-R. Jak chcete, mohu to eventuelně vypálit. Bude to ale až po neděli, zítra odjíždim dělat na dva dni pryč a v neděli jsem práci. On Air!
|
Saxon
|
|
to Saxonok, dík, tak až to budeš mít ozvi se buď tady nebo na mail "Zjizveny@seznam.cz" jsem z Č.B. |
rafa
|
|
rafaPo neděli. Kdyžtak se připomeň.On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Bratrstvo neohroženýchmám to nahrané na AZBox HD Premium +. Má to 5,3GB. Výstupní soubor je v TS. |
Rambo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 683 |
|
|
RE: Bratrstvo neohrožených-to RamboA můžeš to dát na nějaký uložiště že bych si to stahnul je to menší než má Saxon, kdyžtak se ozvi na "Zjizveny@seznam.cz" dík |
rafa
|
|
RE: Bratrstvo neohroženýchtaktiez to mam nahrane na opensate 9700 a vcera som si to pozrel, aj ked sa v prvej casti takmer nic nedialo vyzera to o dost lepsie ako pacific ktory teraz bezi na HBO |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
ten seriálje z r. 2001. To ste fakt v dnešnej dobe celkom rýchleho pripojenia na internet odkázaní nahrávať to po nociach zo satelitu?veď nie je problém stiahnuť naozaj kvalitný fullhd bdrip aj s dabingom, tak načo používať hentaké praveké spôsoby... zato seriál je naozaj vynikajúci, drvivá väčšina vojnovej produkcie mu nesiaha ani po členky, česť výnimkám - das boot, stalingrad, idi i smotri. |
miro333
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 52 |
|
|
RE: Bratrstvo neohroženýchmiro333: Tiez si to hovorim. Zda sa mi, ze tu su cim viac ludia zdatni ohladom satelitnej techniky, tym menej su zdatni ohladom "downloadu" :D |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
RE: Bratrstvo neohroženýchmiro333 a radolaco. Proto snad máme HDTV přijímače, abychom si nahráli v HD co chceme. ;)Jinak jsem netušil, že je to ke stažení na netu. Nejsem dobrý surfař. A i kdybych si to stáhnul v HD do PC, nedokážu to přehrát v HV na televizi. Vám mladým jde všechno snadno, u nás starších to často dře. Uvítal bych od někoho dobrou kuchařku, kde si stáhnout dobré filmy ve výborné kvalitě a jak je dostat na telku. |
Nervoš
|
|
RE: Bratrstvo neohrožených.... to pžehrát v HD na televizi |
Nervoš
|
|
RE: Bratrstvo neohroženýchNevim co je špatného na nahrávkách HD signálu ze satelitu.Možná že už jsem také ze staré školy, ale uplně se mi příčí, si cokoliv z autorského zboží krást z netu. Raději si film, či hudbu co mám rád koupim, než abych to někde tahal. miro333 - je vidět, že jsi moc válečných filmů neviděl. Most u Remagenu, Kam Orli nelétají, Tora!Tora!Tora!, Bitva o Midway, Bitva v Ardenách, je toho hodně co stojí za vidění. On Air!
|
Saxon
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|