Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

hokej

doufam ze budete sedet v 16.00 u svych bedynek a fandit narodnimu muzstvu misto zvatlani zde na foru dik :laughing: doufam ze sem nikoho neurazil :))) nasi zlati hosi potrebuji podporu i na dalku tak na vitezstvi. :)

image
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: hokej

@timonde: to tě chápu a možnou spojitost mezi touhle luzou a jejím bezhlavým fanděním ve sportu v tom je. ovšem nemáme, my chytřejší na tyhle fóra vůbec chodit, to je věc psychologů a psychiatrů, nebuď nerozuma a nelez tam!

knawi
Registrace: 3/2007

ale chápeš, tady se děje v tomhle směru něco úplně novýho, co tady dřív nebylo. tyhle lidi jsou čím dál populárnější a organizovanější. to není žádná sranda!

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

ano a jak se ukazuje, mají značnou popularitu mezi teens! Pro mně je to pořádná lekce o našem národě v postkomunismu, o příčině se může debatovat, pravděpodobně bychom se na nich neshodli ani my dva. Ale debatovat můžeš jedině s těmi, jež mají odpovídající úroveň. Ne se spodinou, která se projevovala (nebo spíš podělaně neprojevovala) ve zlých dobách minulýho století. Ale darmo mluvit, i tady jsou občas citelný závany lecčeho. Ještě, že máme tu parabolu a satelity. Ale máš pravdu, jednomu zatrne a je dobře, že tě to zvedne a nejsi lhostejnejch, těch bylo, je a bude: A víš, že podle Danta, lhostejným patří nejhorší místo v pekle!

knawi

tyhle lidi, který si nedokážou vážit člověka, ale o to víc vyznávaj jakejsi národ a rasu, by se neměli brát na lehkou váhu. protože jednou mají jako terč cikána a hned potom třeba příde řada zrovna na vás, kdo to čtete. tohle hnutí je prostě absolutně nepřijatelný pro každýho myslícího člověka

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Můj norskej švagr tvrdí, že lidi nejsou zlí nebo hloupí, jsou jen snadno manipulovatelní. Pro mně je snadná manipulovatelnost známkou přinejmenším stádnosti a hlouposti.
by the way, jak jsi dopad´s testem IBU Twin? (ať taky vypadám lhostejně Rv ).

knawi

jsem docela překvapenej. napsal jsem to sem:
https://www.parabola.cz/forum/reply-338272/

vortimond
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra