Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

Deebio nas taha za nos

Najprv nas Maaagili teraz nas chcu Deebit...
Prisla mi faktura ze z nicoho nic 9,90 juro navyse za premiovy balicek za HBO+Cinemax.
Hovorim im ze ja som si nic neobjednaval a oni ze ale mi skoncila skusobna doba 3 mesiace od zaciatku a automaticky mi to dali a zauctovali. Ja kontra ze ale to bolo odzaciatku ich ponuka ze mi davaju nieco zadarmo, ja som to nikdy nechcel a teda ked koniec prosim vypnut, nech sa paci ale nechapem preco sa mi uctuje nieco co som ja nikdy neobjednaval.
No vsak viete - nepojdem teraz do toho ze ved jasne kazdy vie ako to dnes chodi v podobnych firmach v podobnych situaciach a par ludi mi povie ci som si precital tie strasne male riadky na spodu zmluvy atp. ...
V zavere nasho dialogu mi len povedali ze mozem zazaziadat o dopropisovanie uhradenej ciastky na alikvotnu ciastku do dna deaktivacie atd. co samozrejme urobim...
ja len ze toto sa mi zda too much 0ye8aavania

este jedna vec, asi ste si vsimli ze IPTV Meegio nesli asi 2 dni a ako satisfakciu ponukli aktivaciu neviem akych programov na dva tyzdne tusim od vcera do konca mesiaca.
Ja som momentalne mimo domova, IP(TV) nevyuzivam, nepozeram, reku pipinke no rad by som mince naspat ked ja platim neposielam im cokoladu ale bol by som ochotny pristupit na kompromis ze ok aktivujte mi nieco ale ked to mozem vyuzit...
druha rada: mozem napisat ... ...
:fuming:
K

krikri
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

nie som naivny ale pravne to neprejde

rozmyslam ci som len naletel alebo len pridem o 8.8 juro za 20 dni a nakakany to vsetko zabalim a vratim, zaplatim este asi mesiac a este nakakanejsi zhodnotim situaciu ze juupii is sejm kaka...
ALE mne sa zda ze ja som nic v style HBO Cine neobjednaval ak som to neobjednal podla obchodneho zakonika mi nemoze prist faktura lebo ergo by mi vyuctovali nieco co nemali.
Mohli by mi argumentovat ze som to pouzival napriek tomu ale ukazte mi niekto dokaz ako by niekto zistil ze Meegio Sat akoze satelitnu sluzbu niekto pouzival ten onen kanal alebo nie (ale naozaj som to nepouzival nakolko som neni doma)
No nic, je tu medzi nami niekto trocha pravne vzdelanejsi?
Alebo sa musim zhodnut v nejakom spolocnom postupe - teda myslim tym ti ktory sa na Meegijojo Sat dali -- ked to boli sat blazni ako ja tak hned v zaciatkoch a plus-minus ta doba a s nou spojene problemy pridu na ostatnych tiez
--- ak len teda budu chciet ejdzbiioou pozerat za 9.9 juro...
K

krikri

RE: Deebio nas taha za nos

Bohuzial u nas je to tak.Zakony su stavane tak,ako su stavane a s tym nic nezmôzes.Vsade nas chcu o.j.e.ba.t.Kaslat na cele magio aj cely t-com.Hrabat a hrabat,mit porad vic,at na ty druhy nezbyde nic.

Kasr
Registrace: 8/2008

NO ONO 3MESIACE ZA 1euro aj s hbo potom to dakto musi zaplatit HBO misia aj platit za to ze ho vysielaju

loop12
Registrace: 7/2007

su to zidaci ,zlata n2 :8)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

SAT sluzby od Telekomunistov a UPC treba sirokym oblukom obchadzat.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

kym nieco podpises tak si to najprv precitaj - tvoja chyba

funtomas
Registrace: 12/2009

funtomas myslis ze je to tam napisane

myslis ze to tam je napisane ze kvazi objednavas aj HBO a Cinemax s tym ze prve 3 mes zadarmo prip 1 symbolicke nieco a potom cena 9.9 juro -- ze inac by to nerobili?!

kontra mohol som to nechciet ze prosim mne tuto sluzbu zadarmo nedavajte lebo bude potom z nicoho nic uctovana?

aj tak aj ked zistim ze to je len moja chyba si myslim ze je to nekorektne spravanie voci klientom. Od juupii som odisiel presne kvoli takymto praktikam a na MagioSat som sa tesil. Sice som si naivne myslel ze to bude slovenska obdoba T-Home, to bolo technologicke sklamanie, teraz este toto... uvazujem ze to vratim.
Papierovu zmluvu som este nepodpisal (este som ju vlastne neobrzal), len som to zajednaval cez web, tam sice mohli byt vsetky tie podmienky napisane ale ja to zvykavam citat...
No nic, diky za reakcie!
K

krikri

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra