, sekce: Technika |
|
LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?Nemohu se rozhodnout mezi těmito dvěma typy LNB. V každém případě, aby byl aspoň QUAD. Opravdu by byl Inverto až o tolik lepší ? Hodně se tady na něj pěje chvály.1. Golden Interstar GI 204 S QUAD 2. Inverto IDLR QUDL40 EXTND Quad Vývody z LNB bych poslal na DiSEqC přepínač - rozhoduji se mezi: 1. EMP P164W 2. Golden Interstar GI-411 Myslíte , že tahle kombinace LNB + DiSEqC bude bezproblémově mezi sebou cvrlikat? Vše bych osadil na parabolu Maximum E85 Fe Multifocus a zamířil první LNB na Astru 3A (23,5°E) a druhé LNB na Intelasat-Thor (1,0°W) |
stasiedel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 21 |
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?každopadne inverto goldena mam a nic moc |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?Je to nejen zde "statisticky" overene (tedy INVERTO).Chodi to bez problemu viz.clanky SAXON.Vhodne zvolit stredovou druzici bez konvertoru (tedy pouze pri nastavovani).(muze byt i 10°E) pro prijem slabsiho DIGI. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?iverto RED , kterej jsem nasel podle toho kodu nebude lepsi nez tehle GI.lepsi nez tehle GI bude az inverto premium a ultra. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE:LNB GI nebo Inverto?Co člověk to názor. Já zase nedám na goldeny dopustit.Samozřejmě že s EMP P.164 IW šlapou naprosto bez problémů.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 206 |
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?S GI i Invertem člověk vedle nešlápne, podle mě je poměr těch dvou značek 50% na 50% a co se týče relátek EMP a GI jsou bez problému ;)Ale může se stát, že se do ruky dostane nezdařilý kus od kohokoli |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?bublajs,podla čoho usudzuješ,že si si prečítal?hm,ja som si prečítal IBU,môžem ti povedať,že som sklamaný...dnes som to aj odskúšal a putuje do krabice medzi pre mňa nepotrebné veci...múzeum :laughing: ,napr.s tym RED mi išlo aj26°E,nie všetko, aj 1°W,to iste sa da povedať o SMART TITANIUM,no zmenil som parabolu za menšiu,preto ten test...hlavne,že som našiel,čo som potreboval,IBU vykazuje dobré podmienky na DX príjem,ale tiež nie všade na orbite...môj názor a skúsenosť,nemienim a nechcem to nikomu vnucovať... R^ /ešte jeden test,MASCOM 0,3dB výborne sa hodiaci na 23,5°E..../Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 067 Galerie: mat |
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?to my neřešíme, jestli to někomu k něčemu bude. prostě nejlepší LNB je inverto black ultra TWIN a hotovo. na u nás dobře přijímatelný družice vyhoví jakýkoliv LNBVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?no možno je najlepšie pre teba ...mne nevyhovuje Rv,no a stou druhou poznamkou je to tiež nezmysel,a to hlavné končím na tuto tému, Rv :8)Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?zajímalo by mě, jak jsi přišel na to, že když píšu o něčem "nejlepší je ..." tak si neuvědomuju, že tyhle názory jsou čistě moje vlastní. vždycky píšu všechno čistě za sebe a podle vlastního názoru.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?"to my neřešíme",-čiste za sebe,dobre o to nejde,ja nikdy dopredu nič nehovorím a nenutim,vyskušam a podelim sa o skusenosti,to je všetko,neznamena to ale,že sa budeš do mna a iných navažať,zato že nehykame nad IBU,tychto šuntov je na trhu vela druhov a každý si vybere LNB podla svojej potreby....a nie podla teba... R^ :))) ,nie je problem s google si prelúskať,preložiť- zahranične fora,shopy a potom robiť prsá... :)))Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?ty jsi bublajse zkritizoval za jeho názor. na to jsem ti napsal "to my neřešíme". my prostě píšeme naše názory a občas taky naše zkušenosti a nebo cizí a taky hlavně postřehy z cizích fór. na tom není nic špatnýhoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?nikoho som nezkritizoval,len som skonštatoval,že posudil z prečítaného,a nie z odskušaneho,vidím,že toto forum je o kecoch"a nie satoch",škoda,už sem nič nenapíšem-pripadaáš mi ako z kralovstva krivých zrkadiel,nikdy sa nepozrieš priamo a chceš byť za každú cenu najlepší.... RvVu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?mate, usuzuji z toho co vidim, jeste lepe z toho co zmerim. inverto red ktery tu autor taze je ekonomickej model, cena i parametry tomu odpovidaj.nemam ho a opravdu nemusim mit vsecko. zato mam 4 GI , ktery bych uz nechtel. za ty prachy totiz muzu mit lepsi inverto :) ptas se proc mi GI nesmakuje ? protoze neni presny. skew muzes ladit 7° a nic se nedeje. mam LNBcka ze tri serii a delaj to vsecky. proc takovou vymozenosti netrpej ani 10 let stary lnb ? kdyz prohodim GI za premium, tak sem tak na stejnejch hodnotach , ale ty slabsi si muzu lip odladit protoze muzu pracovat se skew lnb. kdyz tam soupnu IBU tak sem uplne jinde oproti GI, kdyz tam dam silvertech tak sem na tom stejne jako premium, kdyz tam dam to ci ono, mam tady tech kousku taky dost a opravdu nehodlam resit jestli je tohle cervenejsi nebo zelenejsi. tema je jasne takze kdyz to vemu kolem a kolem abych autorovi tematu poradil, pokud to chce na tchore na upc , tak vzhledem k tomu jaka to je svarecka, at koupi nejaky levny a na astru taktez. pokud tim hodla neco vychytavat ci cudlovat bude potreba IBU IBP nebo Titanium . GI jen za predpokladu, ze nekdo napise ze novy serie netrpej tim neduhem. ja ale nevim jakou ma antenu, tak to vztahnu na 80 :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?v pohode bežne chytané družice už potrebujú "LNB" na urovni a čo "drži" signál,lebo sam vieš,že dnešné bouřky" a už len mraky" robia divy,hned sme bez obrazu...no a na IBU som sa už vyjadril, -prajem pekný deň... :)Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?já ti nechci vymlouvat tvoje názory, spíš s nima polemizovat. ale k tomu by bylo dobrý popsat třeba nějaký detaily ohledně toho porovnávání. nestačí napsat, že Inverto je blbý LNB. na to se nedá reagovat.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?netusim jaky divy delaj, zajimavy je ze 10let stary krapy jedou uplne zcela normalne jako ostatni , ktery stejne ionizovanej mrak neprekonaj, v bource makaj , tak jako vsechny a tady se nekdo bavi o nejakejch LNB na urovni ?lze nejak definovat ty urovne ? me by zajimalo nejaky mimourovnovy LNB ktery umi prekonat fyziku a tim i ionizovanej mrak. po tom touzi kazdej lapal na tomhle foru :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
RE: LNB GI 204 S QUAD nebo raději Inverto?škoda,že som nevyskušal MTI AP8-T2B-0,6dB alebo abLNC 05U 0,5dB, teraz mi to padlo do ruky,ked som balil švestky"... :)Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
|
|
bublajsjá o tom nechci zakládat další téma, abych to tady s těma LNB zase přehnaně neza.síral ale to Inverto Black TWIN je mnohem výkonnější než singl verze. mnohem. takže to je na něm zajímavý. zkoušel jsem to při příjmu astry 2D a prostě jedou na tom celou noc frekvence, který nebyly už potom pozdě v noci vůbec sledovatelný.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|