Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

mascom 5301 HD

Zdravím.Chtěl jsem se zeptat nějakého majitele tohoto satelitního receiveru, zda lze nahrát dva programy současně, pokud je naprogramuji v EPG.Díky za odpověď.

Harry123
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

re:

Zjistím ti to,začal jsem je dělat,ale toto jsem tedy ještě netestnul.Jinak ve středu jsem jim poslal do Mascomu svůj seting A3 a A1,neboť ten jejich je zejména na A1 řekněme "nedokonalý",tak mám přislíbeno,že v dalších dodávkách už bude nalitý

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

RE: mascom 5301 HD

jinak ten seting funguje i v příjímačích Ferguson Ariva TT. Jinak momentálně si hraju s mc 5300 a už mě docela začíná srrr-t, protože mi dělá problémy s odkódováním nahrávek. Jen tak na zkoušku jsem si nahrál něco z hbo hd a (nevhodné slovo) mi to přes časovač nahrál zakódovaný a když to chci odkódovat, tak už si to hraje asi 5 hodin a výsledek asi zase žádnej jako mi to už několikrát provedlo. :bomb:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

RE: mascom 5301 HD

V pohodě můžeš dva programy nahrávat a na třetí se dívat.
Pro "eemila" - nahrávka ti jde přehrát nebo máš jenom černou obrazovku?Pokud to druhé,tak už s tím nic nevymyslíš,u HD kanálů Skylink se to někdy stane.Je to chyba firmware,vydali kvůli tomu nový a nějak se jim to nezdařilo.Tak musíme počkat na další verzi.

IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E

daddy
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra