, sekce: Skylink |
|
VypínanieSkylink chce vypínať karty kúpené na ukrajine a od ukrajincov v pohraničí.Od čísla 343681806000 po číslo 343681806199 a od čísla 3436 81813909 po číslo 343681813918 |
qwertz666
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 3 |
|
|
RE: Vypínanietento rozsah čísel nikoho extra zajímat nebude ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
@ qwertz666Nechápem. Prečo?4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 391 |
|
|
RE: VypínanieOd koho vyšla tá správa o vypínaní týchto kariet? Azda oficiálne od zástupcu Skylinku? |
js80064
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 38 |
|
|
Vypínanie20.05.2010?2) Žiadame predajcov, aby karty Skylink kupovali iba od dostatočne známych - oficiálnych distribútorov kariet Skylink v SR. V opačnom prípade neručíme za dodaný tovar. ?3) Apelujeme na vás, distribútorov a predajcov, aby ste kartu Skylink považovali za bežný predajný artikel - t.j.aby ste pri jej kúpe alebo predaji postupovali tak, aby ste mali z kúpy alebo predaja taký rabat, ktorý uspokojí vaše potreby. ?4) Žiadame predajcov a distribútorov, aby svojich obchodných partnerov ako aj širokú laickú verejnosť vo svojom okolí informovali o nelegálnych praktikách a zároveň ich informovali o možných následkoch zakúpenia takýchto kariet alebo prijímačov. ?5) V Skylinku sme presvedčení, že doporučená maloobchodná cena karty Skylink je akceptovateľná širokou potencionálnou klientelou. S pozdravom Jaromír Glisník, riaditeľ Skylinku Rastislav Boris, sales manager pre SR |
qwertz666
|
|
vypínanieZ týchto dôvodov Skylink od dnešného dňa vykoná nasledovné opatrenia:?1) Skylink, z dôvodu podozrenia na obchádzanie platných zákonov SR zablokuje registráciu kariet zo série uvedenej vyššie. Predmetné karty budú označené ako chybové a budú klientom vymieňané štandartným postupom pri reklamácii, a to iba za predpokladu, že sa nám klient preukáže platným pokladničným bločkom o zakúpení karty. Skylink následne u predajcov, ktorí vystavili bloček overí, či sa jedná o pravý doklad. ?2) Týmto istým spôsobom bude Skylink postupovať aj v budúcnosti vo všetkých prípadoch, keď získame dôkazy, že predajná cena karty nebude zodpovedať cene obvyklej a že budeme mať podozrenie z konania trestnej činnosti. |
qwertz666
|
|
RE: VypínanieTak tohle nechápu. Jak se dostaly ty karty na Ukrajinu? Byly řádně zakoupeny a zaplaceny? Pokud ano, pak nevidím problém, pokud jsou užívány na Slovensku či Česku.Nikdo mě nemůže nutit, abych si schovával nákupní doklad spotřebního zboží. Že přijdu o záruku je jen moje věc. Na tohle se dá napasovat poškozování cizí věci, či zasahování do práv. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
|
|
RE: VypínanieŽe by únik DPH po odečtení na hranici a opětovném navatu zboží do SR :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
|
|
RE: VypínanieVyssie ceny kariet SkyLinku nevadia?Aka ma byt marza predajcu?Potom nech zavedu pevne ceny kariet,ako u cigariet,az tak mozu nieco vypinat.Ak karta nieje falzifikat, tak som zvedavy,kto sa dopusti protipravneho konania!!! |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: VypínanieUrčite ide o nejaký podvod s dph. :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: VypínaniePodvod-nepodvod,ale pochybujem,ze na takyto spôsob deaktivacie oficialnych kariet ma niekto pravny narok.Co,keby povedali,ze teraz vypnu vsetkym karty,ktory nemaju pokladnicny doklad?!Väcsina ludi(vratane mna) ho uz davno nema!Keby to dal niekto na sud do Haagu,podla mna by vyhral.Ved karty boli niejakym predajcom oficialne zakupene,tak podvodu sa dopustil niejaky predajca,tak nech kona policia a sudy a potrestaju vynnikov a nie deaktivovat karty. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
RE: VypínanieEste jeden dodatok-pri kupe tovaru v zahranici by sme museli davat vzdy pozor,ci nebol nahodou podvodne vyvezeny,co by bola fakt obrovska blbost.Tak potom radsej zo zakona zakazme dovoz hocijakeho tovaru zo zahranicia!!!Pre mna je to smiesne.Ved kazdy co vidi niejaky tovar v zahranici(a je ho povolene k nam doviezt a z dotycneho statu vyviest) si ho môze bez problemov kupit a znasat rizika(reklamacia,nekvalita...),ale urcite nie,ze mu to doma môzu zrusit(vypnut).Ja osobne by som kartu na ukrajine nekupil-vzhlad karty nie je problem vyrobit,a na cipe nemusi byt nic(ale to je uplne iny problem). |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|