, sekce: Technika |
|
problem s připojením disku k gl 980hdDOBRÝ DEN,mam gl 980hd, verze sw 1.1.41 mam 500gb externí disk, ale jak ho zapnu do přistroje tak to nic neudělá, ale jak zapnu malou flešku tak ji to najde. Může mi někdo poradit Díky za rady |
Pastak
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 14 |
|
|
RE: problem s připojením disku k gl 980hdA vedou ti k přístroji od HDD dva kabely jeden pro data a nahoru do OSB pro napájení , jestli ne tak ten HDD takhle nikdy nerozjedeš.AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
|
|
RE: problem s připojením disku k gl 980hddíky, jo funguje toa ještě jedna věc prosím tě, jak dám nahravání tak se nemůžu dívat na jiné programy? |
Pastak
|
|
RE: problem s připojením disku k gl 980hdMůžeš se dívat , ale jen na stejném Transpondéru aspoň na originálu tohoto stroje to tak funguje.AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
|
|
RE: problem s připojením disku k gl 980hdtakže na jiném transpondéru nejde sledovat? žádna vychytávka na to není? a díky za rady!! ;) |
Pastak
|
|
RE: problem s připojením disku k gl 980hdVychytávka je dvoutunerový přijímač a tvin LNB :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
|
|
pastakhele, já mám taky přesně k tomuto přístroji připojen disk -resp. teď mám na něm WD 160GB- předtím jsem tam zkoušel svoje další disky Seagate 500GB, Samsung 200GB - všechno funguje, kromě jediného - ať tam mám kterýkoliv disk, vždy po vypnutí resp. zastavení nahrávání ( pause ne, ta funguje)mi ten program vypadne resp. zčerná a je nedostupný je úplně jedno jestli to byla Nova či HBO - musím prostě restartovat Goldena, jinak ten program nejde na obrazovce nahodit - nechápu, proč tu chybu na Goldenu 980HD mám asi jenom já, ale už jsem si zvykl - pokud by to někdo rozlouskl, byl by zralý na Nobelovu cenu :zombie: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
|
|
RE: problem s připojením disku k gl 980hdDej tam jiný soft některé to dělali.AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|