, sekce: Linuxové přijímače |
|
otazka pro Saxonač.2Zdravím Saxone!Potřeboval bych radu odborníka mám přijímač Dreambox 8000HD nemužu dát dohromady nahravání na extérní hard disk dělám vše dle postupu disk se nainiciuje a správně zaznamená v přijímači ale když zmáčknu tlačítko PVR tak se objeví volné místo disku 19.9 MB co je vlastně zbylá pamět mikroprocesoru dreama nechápu kde se to tam bere když dám časovač nahrávání tak se nahraje 20 vteřin do mikroprocesoru a rozhasí to celý přijímač a musím nahrávat celou Enigmu mám poslední verzi.Hlavně se chci zeptat odborníka kde může být chyba!!! Za odpověd předem děkuji! |
jerabek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 134 |
|
|
RE: otazka pro Saxonač.2cez telnet spusti prikaz:umount /media/hdd umount /media/usb mkfs.ext3 /dev/discs/disc0/part1 mount /dev/discs/disc0/part1 /media/hdd mount /dev/scsi/host0/bus0/target0/lun0/part1 /media/usb cd /media/usb mkdir movie a este vytvorit na media/hdd priecinok-movie |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
|
|
RE: otazka pro Saxonač.2kdyby jsi náhodou bádal co to je ten "priecinok" tak je to složka |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
otazka pro Saxonafreee děkuju ti za odpověd ale budu potřebovat nějakého programátora!!! |
jerabek
|
|
otazka pro SaxonaChlapi!Ještě mám dotaz ohledně telnetu mám notebok a redukci USB 232 A NEDAŘÍ SE MĚ NAPOJIT!!!Stačí napojit jen sériový kabel 232 nobo musí být DM připojený ještě na internet!!!A při připojování musí být DM zapnutý nebo vypnutý Děkuji!!! |
jerabek
|
|
RE: otazka pro Saxonač.2na telnet nepotrebujes nic ine len LAN kabel,cez neho sa pripojis..stiahni si putty (ja to robim cez neho,je free),v nom otvor telnet,zadas meno:root,heslo:dreambox (ak si ho nemenil),skopiruj co som ti poslal po ten posledny riadok,a klikni pravym tlacitkom mysi do toho ciernoho okna,zacne ti proces..ked to skonci urob reboot,pripoj sa opat do DM cez total commander a vytvor tu "zlozku" movie ako som napisal..to by malo byt vsetko..necha sa darí! |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
|
|
otazka pro SaxonaDíky moc za vyčerpavajíci odpověd Jeřábek |
jerabek
|
|
RE: otazka pro Saxonač.2Tak toto bude na dlho |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 483 |
|
|
@freeeNa to,co tady dlouze popisuješ,jsi trochu mimo,tak mu to i tak nahrávat nebude,vše jde nastavit přes menu,musíš nastavit cestu,kde má nahrávat |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 430 |
|
|
@freeeA nepotřebuje žádné putty |
Prosat
|
|
@jerabekNahrávání máš natsaveno do flasch paměti,zaplníš pamět a spadne ti to |
Prosat
|
|
otazka pro SaxonaTo jsi trefil do černého je vidět že tomu rozumíš otazka zní jak ztoho ven Děkuji!!! |
jerabek
|
|
Prosat@Jstli mě chceš poslat nějaký obsáhlejší návod na tento email benjerabek@seznam.cz za odpověd předem Děkuji!!! |
jerabek
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|