Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

MS 2010: Česi si idú po zlato...

Tak páni bratři smekám a gratulujem! Tomu sa hovorí pravá bojovnosť a vytrvalosť so šťastným koncom. Akože som Slovák, ale bohužiaľ naši na takéto kľúčové situácie ešte vôbec nedozreli a nebojím sa to povedať pretože jednoducho je to tak. Sem tam sa nám niečo podarí aby som zase nekrivdil, ale na takéto zápasí sme ešte nedozreli s tými našimi niekedy nenormálnymi výpadkami a vylúčeniami. To už nehovoriac o kolísavej a výpadovej bojovnosti. Musím ešte povedať, že som bol rád že naši to ukončili s Nemeckom lebo to bol jednoducho otras.... Tak zajtra držím palce a teším sa na ten zápas...! R^

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MS 2010: Česi si idú po zlato...

Zejtra si dem pro to R^

slapet
Registrace: 11/2007

ok, bojovali, ale tolko stastia ako ceske muzstvo nemalo nikdy v zivote ziadne :zombie: :scared:

radolaco
Registrace: 2/2010

radolaco

Nezapomeň je to jenom hra mohlo to být klidně obráceně

slapet

ja mam pocit, ze nemohlo...:)

radolaco
Registrace: 2/2010

Stesti vsak nesedlo na "vola",bylo podlozeno sportovnim vykonem.S trekronor to vyslo do "tretice" vseho dobreho.

hdpe

Jistá dávka štěstí se taky počítá a bez bojovnosti to štěstí nepřijde. Ale těší mě, že to jde i bez "hvězd" z NHL. Po prohře s Nory by na to mužstvo nikdo nevsadil ani korunu, a teď se člověk nestačí divit :-)

krtan
Registrace: 1/2007

Sem málem dostal infarkt...
Tentokrát se to povedlo, no. O půl chlupu, ale povedlo.
:-)

Martin79
Registrace: 7/2008

Nick o ničem

viking
Registrace: 9/2005

Na rusov bohuzial asi mat nebudete

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Blooddog

no súhlas, šťastie ktoré patrí ku hre bolo ale vrchovaté, ked ste už takto daleko tak vyhrajte, a naši amatéri na čele s tým xichtom z kanady sa aspoň pozerajte doma na to v TV.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

hokej

Jsem sázkař.Vsadil jsem 50 litrů na postup přes Finsko,to samé na postup přes Švédy a zítra udělám to samé i na zisk titulu mistra světa třeba proti hvězdami nabitému Rusku.Atˇ to dopadne jak chce,vyděláno za víkend už mám R^ :laughing: R^

garrrry
Registrace: 3/2009

Štěstí jsme sice měli ale hráli jsme dobře nevím jak komu ale někdo nadává na Jágra že mu to nejde ale myslím si že to není pravda a Jágr hraje skvěle sice góly nedává je už pomalej ale jinak jak má puk v třetině tak je problém jej odstavit a má pořád sílu a udrží a nahraje puk to si myslím ještě pořád umí není mu už 20 ani 25 ale je pořád skvělej jen málo hráčů je jako on.Doufám že zítra Rusy porazí ale asi těžko je to mašina která jede to se musí uznat mají tam nej kádr ale třeba budeme mít zase štěstí a Jágrovi bych to přál a myslím že je to jeho poslední MS tak kluci jdeme na ně.

kanon
Registrace: 2/2007

Je někde video z Václaváku?

Chci vidět lidi u velkoplošné obrazovky jak to prožívali.

Kultur
Registrace: 3/2010

Blahozelam, krasny hokej a aj stastena stala pri vas.
TO garrrry: zajtra to radsej daj na rusakov, ked sazkujem, mal by si ist vzdy na vyhru.

matov3

Je to o chtění,

štěstí,bojovnosti,jistě jste si všimli,že u našich to platí dvojnásob,hvězdy/nechtělo se jim?/-nic neukázaly,takže je lepší,že nepřijeli,relativně slabší se ukázali jako silnější celek,za to co předvádějí-jim patří velký dík,přeji klukům zlato!!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

matov3

Zdar.Dříve jsem sázel na výhry favoritů-takzvané tutovky.Ale byl jsem spíš v mínusu.Od 1.1.2006 jsem změnil taktiku a sázím spíš proti favoritům a věř mi,že to sakra funguje.Jsem hodně v plusu a ta částka má rozhodně šest nul.Můžeš mi věřit,jedině tato taktika ti dovolí,abys už nikdy nemusel pracovat.Sázky na favority jsou hrob sázkařů a jdou na ruku pouze sázkovým kancelářím.I když se přiznám,že čas od času vsadím balík na favorita.Ale jen vyjímečně.Když se zajímáš celý život o sport a umíš pár jazyků,všechno vyčteš na netu a využiješ to ve svůj prospěch.Taky jsem kdysi musel pracovat rukama ale poctivou prací člověk moc nezbohatne.Jsem takový Robin Hood.Obírám sázkové kanceláře.Věř mi,že když ti na kontě přibude třeba čtvrt melounu,je to vemi povznášející a osvobozující pocit R^ R^

garrrry

garrrry

presne tak R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

garrrry

O.K. Tak vam vsetkym Cechom zajtra drzim palce.

matov3

matov3

A já Slovákům na MS v JAR.Už za tři týdny.Něco mi říká,že se na MS ve fotbale bude dát něco vydělat!!! R^

garrrry

jo Slovákům taky budu fandit v JAR.. jsem na ně hodně zvědavý

joey
Registrace: 5/2008

RE: MS 2010: Česi si idú po zlato

Polovica muzstva z kvalifikacie su po zraneniach. Forma je prec, ale bude to riadne divadlo, tak sa tesme vsetci.

matov3

garrry

Taky do toho trochu dělám...
Ale být v plusu sázením proti favoritům nevím nevím..
Ano občas to vychází ale ne zase tak aby z toho na kontě přibývali šestimístné částky..
profesionální sázkaři vydělávají live sázením a pak během zápase doproti atd.to je možná jediný zpusob jak se tím živit.Ale je to strašná práce rychlý net učty u nekolika sázkových kanceláří
pak tu jsou zákulisní informace k tomu se dostane málokdo.
Takže abys nás trochu nehoupal.
Jak si teda sázel a vydělával na zápasy před čtvrfinále?
Tam bylo překvapení za překvapením pokud sázíš proti musel bys být boháč....

pat
Galerie: pat

Vy tu porat pisete ze rusko, ale ono to tak vypada na nemecko :-D
No jsem zvedav, jak to doklepou! Jde videt, ze rusaci jsou fakt horke hlavy :-D Dnes to je same prekvapeni.

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust

celé MS jeto samé prekvapenie dobre že som to netipoval po zakladnej skupine ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

faust

Ziadne prekvapenie sa konat nebude..nebyt oslabenia 5:3 tak nemci gol nedaju

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra