Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

MS 2010: Česi si idú po zlato...

Tak páni bratři smekám a gratulujem! Tomu sa hovorí pravá bojovnosť a vytrvalosť so šťastným koncom. Akože som Slovák, ale bohužiaľ naši na takéto kľúčové situácie ešte vôbec nedozreli a nebojím sa to povedať pretože jednoducho je to tak. Sem tam sa nám niečo podarí aby som zase nekrivdil, ale na takéto zápasí sme ešte nedozreli s tými našimi niekedy nenormálnymi výpadkami a vylúčeniami. To už nehovoriac o kolísavej a výpadovej bojovnosti. Musím ešte povedať, že som bol rád že naši to ukončili s Nemeckom lebo to bol jednoducho otras.... Tak zajtra držím palce a teším sa na ten zápas...! R^

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MS 2010: Česi si idú po zlato...

skoro 2min bez brankare,takovy tlak si u naseho muzstva uz dlouho nepamatuji.ubranena 5 na 3.opet prvni gol, pak 2:1.samozrejmne vyrovnali se stestim 7 sekund pred koncem,ale o tom to je. tohle muzstvo ma neuveritelnou vnitrni silu.klobouk dolu.pseudohvezdy co se jiz vali u more mohou jenom zavidet/asi jim je to mozna jedno/,ale tem klukum co makaj zazitky nikdo nevezme.ti co hraji kolektivni sport,urcite vi o cem mluvim,a je jedno jestli je to postup z prvni A do prrvni B. jinak klukum ze slovenska diky za podporu a doufam ze pristi rok se zvednou. v JAR vam budu samozrejmne fandit at udelate dobry vysledek.

matador
Registrace: 10/2008

pat

Tak určitě zas ortodoxně nesázím proti favoritům.Ale jsou pryč doby,kdy jsem klasicky,jak drtivá většina sázkařů sázel na tutovky.Ale máš pravdu,je to velmi těžké vydolovat ze sázkovek peníze.Na MS v hokeji jsem v základní části ze zásady nesázel.V poslední době jsem vydělal nejvíc na sázkách,kde nejsou remízy.Cizí volejbalové a basketbalové ligy a trochu tenis.Ale pozor!Nikdy už nebudu sázet na ženy,protože jsou nevyzpytatelné.Taky jsem vydělal na postupu Montrealu do finále konference NHL.Do play-off šel z posledního místa.Když vsadíš třeba šest zápasů na favority za 30 litrů,většinou jeden nebo dva zápasy nedopadnou a 30 litrů je pryč.Já to dělám opačně.Vsadím tytéž zápasy proti favoritům jednotlivě,každý třeba za 6 litrů,samozřejmě ve vyšším kurzu.Když vyjde jeden,jsem na svých,když dva,tak už jdu jasně do plusu.Tak nějak to v poslední době dávám a funguje to.Kdybych víc prohrával jak vyhrával,tak už jsem s tím dávno přestal
R^ :laughing: R^

garrrry
Registrace: 3/2009

garrry

OK.
Šest favoritů do sebe to je jasná smrt.
Ta druhá opačná vyrianta ta je lepší taky občas praktikuju.
Každopádně přeju at se daří je třeba ty SK pořádně drbat
zdar

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

dnes nervy

čo sa týka satelintných for som čechoslovak ale v športe su premna česi ako napriklad rusi tak dufam že rusi zajtra nad vami vyhraju R^

koso77
Registrace: 8/2007

koso77

Tvé přirovnání se mi vůbec nelíbí. Kolikrát já přál Slovákům, když našim to nešlo :ogre:

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

koso77

na takovýho čechoslováka kašlu, to jsi prospěchář a vzhledem k výběru srovnávaných soupeřů ještě popletenej Rv

knawi
Registrace: 3/2007

garrry, ak by ti vysiel len jeden zapas s prekvapenim zo siestich, tak by si nemohol byt na nule, jedine ze by si daval kurzy 6 a viac. A pri takych kurzoch ti dva zo siestich iste nevydu.

dalko
Registrace: 11/2006

je mi to lito

mam 33 let když jsme se delili v 1993 bylo mi to lito ale počase jsem už ani nelitoval rozdeleni republiky a ted ve sportu jste my česi lhostejní toš je muj nazor R^

koso77
Registrace: 8/2007

rusové nás zítra přejedou jak omeletu,do ted to bylo až nenormální štěstí ale s rusákama kdepak ,to už by bylo moc ,udělají z nás fašírku . :))) :))) :))) :))) :))) :))) :)))

marksony
Registrace: 3/2006

na zlato si netroufám tipovat,ale od olympiády veliký krok,držím palce,hoši do toho

pierrepetr
Registrace: 5/2006

finale

rad pozriem, ku cechom mam blizsie ako k rusom. avsak chcem verit ze vyhra ten kto bude hrat lepsi hokej a zaroven sa pobavim ved chlapci a chlapi hraju v prvom rade za seba, kolektiv, rodinu, vlast, klub, peniaze, slavu, zdravie......poradie priorit som uviedol bezmyslienkovite!

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Se koukněte jaký jsem vlastenec, za 8 vteřin 4 litry: :razz:

http://leteckaposta.cz/125614896

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

garrrry

......a pak jsi se probudil a ruku jsi měl v nočníku, že?
Ze sázkaře co vyhrává nedostaneš ani slovo, ale mluvka jako ty toho namele.......

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

garrry

Tak, jak? Kolik to hodilo za vyhru cechu nad rusy....?:)
Tip jsi mel dobry...!

maxi6
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra