Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Zoufalý laik hledá radu

Dobrý den,
omlouvám se, že obtěžuji s asi banálním problémem, pro jehož odstranění je potřeba jen pár elementárních znalostí, leč těmi já bohužel nedisponuji. Můj problém spočívá v tom, že mi odešel po letech můj přijímač Homecast standardně dodávaný k nabídce CS Link... Ještě předtím, než zakoupím nový s možností příjmu HD, chtěl jsem provizorně využít náhodně získaný přijímač Mascom dodávaný k balíčku CS Link ve dvojím vyhotovení(ten nadbytečný mi byl darován a válel se mi kdesi v koutě)... Jenže jaké je mé nemilé překvapení, když na tomto přijímači nedokážu naladit programy z 12525 V(CT1, CT4, Prima atd.)... Přijímač tvrdí, že má 0% kvality signálu, ačkoli ještě hodinu před ním to Homecast chytal... Nevíte, zda je chyba v přístroji, či za to zase jako obvykle mohu já sám??? Děkuji za radu...

Sarkafark
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zoufalý laik hledá radu

Podívej se na nastavení diseg v přístroji

slapet
Registrace: 11/2007

Nezadavej to rucne do man.ladeni, ale nadefinuj to v tabulce TP nebo zkontroluj, jestli tam jiz neni a pokud tam je, tak ho jen vyber a prolad. Jednou jsem se timto samym problemem setkal a tohle jedine pomohlo. Byl to taky mascom.
Jinak jestli je to stary homecast rady 150Cr, 200CICR, 3000CR tak by se snad dal i spravit za prijatelny peniz ne ? Tyhle strojky byly spolehlive a funkcni, tak bych ho hned nevyhazoval. Bohuzel nove 3000CR uz jsou kvalitativne uplne v perdeli.

J a
Registrace: 7/2005

To:Sarkafark

Ahoj, napis svou e-mailovou adresu. Pokusim se ti pomoci s tim tvym strojem mimo diskuzi. Cau

damba Vantage 8000 S, DreamSky 256 HD, WaveFrontier T90, 8x LNB

damba
Registrace: 6/2007

Tady se podívej do návodu,jestli ho nemáš:
http://www.mascom.cz/sat/_Sat.htm
Už si to moc nepamatuji,ale nový TP šel přidat v ručním ladění nebo se musel dát do seznamu TP v seznamu satelitů.
Pokud se přidal do jedné z těchto variant,tak přidaný TP neukazoval přítomnost signálu.Musíš vyzkoušet obě varianty.

.......

jito
Registrace: 12/2005

měl jsem pár sestav s Mascomem, kde se musel přehrát firmware, aby TP makali korektně
nejsem si jistý jestli to byly řady 1101CR, nebo 1110CR

netace
Registrace: 12/2008

Určitě

přehrát sw,původní byl otřesný,mascom .cz-vyber podle přístroje,mělo by to jet,ale radši zkontroluj TP.

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Děkuji za rady, pokusím se v tom ještě nějak pohrabat... Ručně zadat parametry programů jsem zkoušel, ale nechce je to vyhledat... V seznamu naladěných jsem je bohužel taky nenašel... V nejhorším půjde krabička zase hezky do kouta... :)

Sarkafark
Registrace: 5/2010

jj, tam jí bude dobře! Zlobit tě nebude, potvora!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra