Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Ísť do FiberTV?

Stále sa neviem rozhodnúť, buď si dať FiberTV, Skylink alebo UPC? Keďže v paneláku máme optiku od Orangu, tak by som si dal najradšej ich TV.

FiberTV - to by mi najviac vyhovovalo,lebo net od nich mám a maximálna spokojnosť s ním a už len kvôli menším starostiam s montážou paraboly na stenu a ťahaním koaxiálov po celom byte. Ale ma odrádza hlavne ten ich STB a takisto asi nie veľmi dobrá kvalita obrazu, a hlavne dosť vysoké mesačné poplatky.

Skylink - asi keď nie FiberTV tak toto. Hlavne kvôli lepšej kvalite obrazu ako UPC avšak vyššej cene a menšej programovej ponuke.

UPC - začínam o nich čoraz viac premýšľať hlavne z toho dôvodu, že za podstatne menšie mesačné poplatky má človek neporovnateľne viacej programov a za podstatne nižšiu cenu. A čo sa týka kvality, tak po novom na tom UPC s kvalitou nieje vôbec zle. STB si môžem zvoliť svoj vlastný? So zdielaním nie je problém? Odporučte prosím nejaký.

Chcel by som vás poprosiť o radu, hlavne na základe vaších osobných skusenosti, kde je tak kvalita obrazu najlepšia? Chcem to používať na 2 TV (1 HD príjem a druhý zatiaľ SD), čo nie je pri žiadnej službe problém.

bondro
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ísť do FiberTV?

net a TV je velky rozdiel..
zastarala technologia na ktoru vsadili nie je zrovna najstastnejsie riesenie... SkyLink je volba mensieho zla.. a aj z pohladu programovej ponuky.. Ak budes mat malo casu na TV tak ocenis to ze ti ostane ta neplatena ponuka a to je k nezaplateniu.. kdezto tam si zakladom viazany a financujes si aj to co nemusis...
Co sa tyka UPC aj to je v celku ok volba.. a t-com magio taktiez.. prechodom na digital je to konence v normale..a le orange si daj ako tu najposlenejsiu volbu ;)

Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)

fesacik
Registrace: 6/2008

fesacik

Suhlas,ani zadarmo.

vito1
Registrace: 6/2006

precitaj si nieco o spokojnosti klientov s FiberTV na forum na zive.sk a budes mat jasno

sam mam FiberNET a s nim spokojnost

losparabo
Registrace: 2/2007

Orange nikdy

marek66
Registrace: 6/2006

internet od orange ano, tv urcite na 1000 percent nie...ten prijmac sagem stoji za staru blazkovu,neuveritelne pomale...ked mas moznost tak ber tcom...ked sa nechces viazat tak skylink...

Peppe
Registrace: 11/2006

Orange je super...

...cca pred týždňom prešli na novú platformu, ktorá zrýchlila spomalené ovládanie, už žiadne zamŕzanie (bolo načase po 2 a pol roku).
Obraz je bezkonkurenčný (mam Fiber TV aj Skylink, na druhom byte aj Magio a plazmu Samsung 127 cm takže viem čo tvrdím). Archív slovenských staníc tyždeň dozadu je úplná bomba, dnešná Fiber TV je bez preháňania fakt super.

scareface
Registrace: 8/2009

Za skusku by to stalo ked ho mas dostupny potom sa rozhodnes, len dlhu zmluvu nepodpisuj. Ma aj Markizu HD co od skylinku nemozes cakat takisto sucasne na skusku mozes zdielat po nete upc direct a porovnat co je lepsie satelity thor nie su take dobre ako astra, magio nedoporucujem ani trapny skylink a cslink aj ked joj a podobne maju dobry obraz. digi tv ani napad!

tophunter
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra