, sekce: Zkušenosti |
|
Opticum Multiviews tímto přijímačem mám otřesné zkušenosti , bud funguje jedna část nebo druhá , po přehání soft , se nic nevyřeší. ještě , že nejsem majitelem tohoto šuntu :( |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
|
|
RE: Opticum MultiviewAle pry je to vynikajici prijimac :) a jeste tak trefit akci:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Opticum MultiviewKluci neblbněte, vždyť za tu cenu máte dva krásné FTA stb, jeden s modulátorem a druhý dokonce se scartem, dvěma pohlednými ovladači, dvěma supererotickými přepínači a jedním magickým okem navíc a to vše v jedné krabici!A když se smíříte s občasnými "mouchami", jako takový dokonce přežije i polovinu záruky! Co byste ještě ku.wa chtěli? :bigeyes: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Opticum MultiviewNo to je ale cerep, boze muj, uz jsem to mel taky v rukou ... bohuzel. Ale tohle coje napsane v zaveru clanku je maximalni blabol: "V současné době, kdy na trhu již v podsatě téměř nejsou spolehlivé přijímače s Cryptoworks (a některé certifikované měly občas i větší problémy než UNIčtečky) a stejně tak nejsou více dostupné přijímače s Irdetem ..."Spolehlivych prijimacu s certifikovanym CRW je vagon (napr. Technisat MF4Se) a spolehlive UNI ctecky ve kterych jede i Irdeto PIsys nejsou taky problem. A Irdeto prijimacu bude do mesice az dvou cely vlak ... Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Opticum MultiviewZe by Technisat byl vzor spolehlivosti, to si teda prestrelil.Znackovy technisat byl na reklamaci kazdy 15kus. Muzu dolozit reklamcni protokoly, at se tu nepreme. Po zaruce se MF4CC s vadnym zdrojem vraci tak do 2-4 mesicu po zaruce. A ze by polske Digit-S2 byly kdovijake, no nedej se vysmat. A co je na trhu s Irdetem ? Takze si ty blaboly radeji nechej. Ze Optica (vsech druhu) jsou strepy je fakt, ale proc se teda tak masove prodavaji ? Co me tu jeden montaznik noci optica na opravu, vsechno je to po zaruce a vsechno jsou to jen zdroje model SMPS265 (tyhle jsou ale v kdecem). |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: Opticum MultiviewTeda dávat Technisaty jako vzor spolehlivosti, to je teda hustá káva. Je mi jasné, že musíš být loajální vůči firmě, ale tohle je fakt do nebe volající.Já dělam v oboru montážnickém něco kolem pěti, šesti roků a nejlepší strojky, které maji minimální poruchovost, byli starý Openboxy made in Korea. Tabatěrky od Technisatu maji po dvou letech poruchovost tak 25%. Openobox jsem řešil jeden z cca stovky prodaných. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Opticum MultiviewA jeste je NIKDO nechce spravovat, max. tak zdroj. |
J a
|
|
@J aTechnisaty jsou spolehlive, novy model MF4Se prodavany od ledna ma minimum reklamaci. Ma i CI slot a original CRW.Jiste stare technisaty ktere se jiz nevyrabi, ale to je vetsinou zdrojem, ktery odejde u vsech levnych stroju, servis je bezproblemovy. Ja jsem rekl ze do dvou mesicu mas na trhu prijimace s Irdetem, momentalne probiha proces certifikace skylinkem. Masove se prodava kdeco i Ariva, ale narozdil od tohodle kramu je to aspon HD. Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
|
|
@007Takze si to shrnme -zacnu arrivou, kdyz jsi ji sem zatah - montaznici z okoli si tlucou hlavou o zem jak ne vi co s vadnymi arrivami - tunery, zdroje,.... Servis jen v polsku a co vim tak nikdy nebo jen s problemy do 30dni Nikdo netvrdi, ze optikum je zazrak, neni a nikdy nebude. Vagon spolehlivych prijimacu s CRW - uvedl jsi JEDEN JEDINY, pricemz na technisatech jsem se spalil jak na nicem. O bezproblemovem servisu vim svoje, radeji nechtej abych se tu rozepsal. Kdyz by byl aspon do 30dnu, ale pro montazniky neni (nebo jsem mel smulu, nevim, ale zdroje jsem si radeji i v zaruce nakonec spravoval sam) Proberme si jinak trh : - Mascom - docela dost problemu, kvalitativne to rozhodne neni Mascom co byl pred 3 lety. Ale budiz, asi tak jediny co za neco stoji, ale to snad jen diky tomu ze pry alespon funguje servis. - Topfiled - no, zacnu spolehlivosti - 100procent vadnych na zaruku, ano je to jenom zdroj, ale k.u.r... 100procent ? Certifikovane crypto, kde se pul roku neli vic cekalo na opravu FW, aby ten zazrak zpracoval ESP z Astry. Servis - zdroje v 6000CR si jedu sam, nemam 30dni cas cekat na zarucni opravu. Jinak co jsem zjistil s TF7700 je servis zalostny - Homecast - no snad pred 3 roky, ale dneska, kdy je kvalita S3000 rovna Strongu/Opentelu ? - Strong - psal jsem kvalitnich, takze to Strong 6500 a klony diskvalifikuje primo - Opentel ? No nevim, 3500 a 3600 kazive moc nebyly, vesmes pozaruky a zdroje, ale ze by jejich certifikovane crypto bylo teda terno, to vysvetluj majitelum 3500CW, proc jim nejede Prima, CT1 a dalsi. Nic jineho me nenapada a zatim zadny prijimac s Irdetem neni na trhu. Sorry, ale zatim UNIctecky vitezi a servis je taky nekde jinde (ale netvrdim ze u Opticum) Takze bych chtel videt ty vagony spolehlivych prijimacu s cryptoworksem. |
J a
|
|
redakce a atdnešlo by uděat, že u jakýchkoliv článků by se dalo kliknout na fotografii pro zvětšení?takto když si člověk chce prohlídnout detail fotografie, tak aby si vzal k monitoru ještě lupu :lookaround: Jinak co se týče článku raději budu dávat 2x stb(třena FK 6900CR) než multiROOMA, nebo multiwiev. Když jsem kupoval Technisaty Digit S2 před výrobou v Polsku, tak s nimi nebyl jediný problém a šlapou ještě po třech letech bez problému (žádná výměna zdroje a čehokoliv jiného) R^ |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: Opticum MultiviewDoplnil bych ze Technisaty vyrabene soudruhy z NSR BYLY spolehlive.Takovy DIGIT CCI slape nepretrzite a strelhbite jiz 6let v STA. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
@netacePokud jsou k dispozici fota ve vyšším rozlišení, popisovaným způsobem je nabízíme (kliknutí se foto zvětší).Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
|
|
@hdpeVsechno, co bylo vyrobeno v te dobe jede spolehlive. Mam doma Humax5500 a jede bez jakekoliv opravy 8 rok.Fakt je, ze kdyz byly jeste na trhu Humax CrOne, taky jsem o nich nevedel a nevim dodnes. |
J a
|
|
@J aDobre vis, ze obcansky zakonnik plati jen pro MO. Tedy ze neplati nejakych 30 dnu musis se obratit na nase zakonodarce. Nicmene servis je pro DO i VO bez problemu. Ty kramy co se delaly v Polsku sem byly dovazeny nelegalne(!) a jasne poskozuji dobrou znacku Technisat. To, ze se si zdroje pajis sam je pekne, je to jednoznacne poruseni smernic vydanych firmou Technisat s.a., to jen tak na okraj ...Spolehlivost ... je velmi relativni pojem, ja svym vyrokem myslel bezproblemovou komunikaci s CRW kartou a tim byl myslen ten vagon ... Ale jinak tva analyza trhu je spravna, nicmene s ni nikdo nic nenadela ... Tema bylo o prijimaci Multiroom a to jsme uplne nekde jinde, tudiz povazuji tema za vycerpane a vlakno zamykam. Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|