, sekce: DVB-S přijímače |
|
Manual CZ Topfield SRP 2411Zdravím neví někdo, kde by šel stahnout česky manual na Topfielda SRP 2411??? Zkouším hledat a nikde nic jen v angličtině :(( |
denniy
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 14 |
|
|
Manual CZ Topfield SRP 2411 (# 37)Pokud vím, tak český manuál na netu není k dispozici, sám jsem ho také hledal. Někde jsem četl, že v elektronické podobě ani neexistuje, ale nejsem si jitý, zda je to pravda.Jak jsi s přijímačem spokojený? Funguje vše jak má? Mne zlobí přepínání DiSEqC, ztrácí se signál. Snad to napraví nový FW. |
Patrik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 85 |
|
|
RE: Manual CZ Topfield SRP 2411Na novem FW se pracuje, o problemu se vi a snad to Korejci napravi. Je to skoda, ze takova banalni vec nefunguje u jinak vyborneho stroje. Zapojis pres multiswitch a jede to jako z praku.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Manual CZ Topfield SRP 2411To 007: Také jsem s ním jinak velmi spokojen, proto zatím čekám na nový FW a tiše trpím. Jinak jsem již z minulosti zaveden na DiSEqC. Mám 4 konvertory quad, přechod na multiswitch by mne sál moc peněz, musel bych kupovat quatro a multiswitch na 4 satelity také není zadarmo. |
Patrik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 85 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|