Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HDTV prijimac

Zdravim,

chcel by som poradit s kupou noveho HD prijimaca. Mam Skylink a Czlink karty a potreboval by som nieco spolahlive (bezporuchove) a s dobrou SW podporou. A samozrejme za rozumnu cenu.

Vopred dakujem za vsetky odpovede.

eyod
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HDTV prijimac

Skús sa pozrieť na Arivu 200 a Topfield 2010.

CrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.

pixla
Registrace: 9/2007

RE: HDTV prijimac

Výborný je TOPFIELD TF 7700HSCI HD
www.satelity.eshop-zdarma.cz

jouza
Registrace: 10/2006

jouza

Zdravím.Ten e shop je spolehlivý?Díky

jm57
Registrace: 1/2008

@jouza

"Výborný je TOPFIELD TF 7700HSCI HD"

POZOR! dovolím si tvrdit, že to není tak úplně pravda - podle mnoha uživatelů je to poměrně velmi problémový přijímač... :lookaround:

Mám jej doma rok - a víc než půl roku s ním mám problém (koupil jsem si tedy jiný HD - a tam kde HSCI7700 nejde tak ten "nový" jede). Takže dokud funguje - je to fajn - pěkný obraz, docela slušné uživatelské rozhraní, i to PVR jsem nakonec rozchodil ... ALE - pak nastane problém a je konec.

Z vlastní zkušenosti tedy doporučuji:
1) nejprve si přečíst zkušenosti (třeba na různých fórech - začít se dá tady na "Parabole" a pak pokračovat jinde...)

2) poohlédnout se po jiném typu.

Vím, že to neřeší problém tazatele - a nejsem zase takový znalec, abych mohl doporučit nějaký konkrétní typ (rukama mi prošly prakticky jen 4 typy), ale považuji za nutné varovat...

vahač
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra