, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Digi N4 karta a CCcamCaute,dlhe roky som na svoju N2 kartu od digi pouzival newcs+mgcamd pre dm500 ale dnes ked mi dosla nova n4 karta a po aktivacii v offic boxe som zistil ze n4 karta nechce dako bezat v starej konfiguracii newcs+mgcamd.Mozno by pomhla zmena newcs verzie,alebo sa pohrat s ingore.list od mgcamd.Ale dlhsi cas zvazujem prechod na CCcam,chcem sa preto opytat,ci niekomu tato karta bezi v CCcam a akej verzii.Kartu mam offic,takze ma zaujima ci prichadzaju vsetky EMM pre kartu spravne. |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
|
|
S tímto tibohužel moc nepomohu!! Myslím že to trochu zvání banánem a ten bych nerad dostal. Mám toto forum rád!!!!!! :(( ;) :) |
bobbik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 177 |
|
|
RE: Digi N4 karta a CCcamna tú novú kartu ,en štyri už dreambox nepoužiješ. Kôli tomu sa to mení ,aby sa zabránilo čiernemu pozeraniu a zdieľaniu. Ale ako vždy ,časom sa určite niečo nájde. Buď skrachujú hackeri alebo én štyri padne. :laughing:vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Digi N4 karta a CCcamkdyž to dáš do googlu, najdeš nějaký nabídky. většinou někdo nabízí tuhle kartu a shání SKY (dneska na blbýho nenarazíš). tak ho můžeš kontaktovat a zeptat se. třeba tady:www.sat-television.com/showthread.php/121881-local-newcs-1880-2111-N4-DIGI-TV-(1W)(new-card-2010)-FULL Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
@vortimonddik za link toho sialencia co ma full vsetko aj PPV snad tiez :) Ale niekde som cital ze s verziou newcs 1.65 by ta karta mala ist,ale musim premapovat caid 1880 na 1801.Ak by som takto oslahol ECM dekodovanie,co potom s EMM,bude sa karta aktualizovat v poriadku?Je vela ludi ktory maju svoje boxkey a rsa z karty vonku a nenapisu ako to riesia tera na novej karte n4,svoje real skusenosti.Inak preco by som mal dostat banned ked nikde v mojom clanku sa nepise o share,ja to mam v dm500a nie v offic boxe,ziadne share nespominam ze pouzivam. |
mercedes77
|
|
RE: Digi N4 karta a CCcamfull znamená full-hd romania package :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Digi N4 karta a CCcamchodi v pohode v oscame a rovnako aj v newcs 1.67, ten si ju sam premapuje na 1801. Co sa ale tyka emm a newcs, tam som to zatial nemal moznost odsledovat, kedze karta sa aktivovala v orig boxeSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
To jozef BANa ten newcs bych moc nespoléhal, karta se v USB čtečce dost resetuje a obraz se trhá, navíc v sci se občas jen načetla a obraz nikde. Oscam je OK. Uvidíme, co nám do budoucna předvede karta Rom 180 Mer000.SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
|
|
RE: Digi N4 karta a CCcam4mks newcs 1.67 ppc v citacke sci chodi ok. mips neriesim, tam bol vzdy problem co sa nagry tykalo aj u starej N2, trebars v takej citacke DM 800 to resetovalo za 5 min cca 25 krat, co som to testoval onoho casu :) ale spat k N4 Horsie je, ze cas vykonavania ecm je nejak pozadu oproti N2. U N4 cca 400 msec v newcs aj v oscame, pricom v ppc sci citacke N2 slapala s casmi cca 220 msec. Nepomohli ani rozne nastavenia MHz Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
|
|
To jozef BAN2 na mips v newcs 1,65 a 1,67 - sci měla čas 220-230 msec, reset minimální v obraze nepostřehnutelný u N4 to na mips je stabilně 540 msec. a obraz se dost v sci trhá.Karta lépe chodí ve čtečce. Otázka u N4 je taky co s ní dál má v "plánu" Digi. SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
|
|
@4mkV tom OSCAM bezi aj dobre aktualizacia pre kartu?Ktoru verziu OSCAM si skusal?Pytam sa preto,lebo dost casto vychadzaju nove a nech skusam tu ktoru si ty skusal a mas skusenost. |
mercedes77
|
|
re:uživatel mercedes77To víš ,že Ti to nepojede v newcs,když nemáš ani nezjistíš RSA a Boxkey a chtěl bych vidět,že Ti jela i N2,klobouk dolů,jestli jo... |
over
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 221 |
|
|
@overMyslis ze tie dlhe roky com pozeral ako na tmu?Jasne ze som mal od svojej karty boxkey a rsa,jeden clovek z PB mi to spravil davno..... |
mercedes77
|
|
RE: Digi N4 karta a CCcam4mkno resety pri mips urcite boli, stacilo nahodit command readers a tam to bolo pekne vidiet. U ppc s tym nebol ziadny problem, pri uptime 42 dni N2 0 resetov a N4 zatial 10 dni je na tom rovnako Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|