, sekce: Skylink |
|
Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem ji dostalZdravim, uz me prisla varka novych karet, obal vypada stejne, horni plocha karty taky, spodni ma fialovy napis Irdeto, + info. Nebo je to zatim jen potisk? Nemel jsem cas to dele studovat, vsiml jsem si toho pri rozbalovani u zakaznika. Golden ji vzal bez problemu....Diky za info. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 946 |
|
|
RE: Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem j...v piatok som uz daval novu kartu a v pohode. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 240 |
|
|
RE: Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem j...v pohode v čom? aky prijimac? |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
|
|
RE: Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem j...možná by bylo fajn, někam psát stroje a FW na kterých jede ? |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
|
|
RE: Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem j...modul CRW mascom, bolo to do televizora |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 240 |
|
|
RE: Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem j...presne tak,ak niekto testne nove karty,mohol by dohodit a prijimac..dakujem! |
freee
|
|
RE: Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem j...ICE karta funguje bez problemu ve vsech CRW prijimacich i modulech od prvniho Philipsu pocinaje!! Takze CRW moduly vynechte, jede ve vsech verzich co kdy byly natrhu. Samozrejme i rada UNI prijimacu jede bez problemu. Nefunguje treba v Diablo 2, i kdyz je CAID doplnen. V T-REX jede po uprave FW jako drak. Jede i ve Skycryptu/icecryptu.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem j...to som chcel pocut..:) a ako strasili..dik |
freee
|
|
RE: Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem j...Jsou to pořád staré karty dodané omylem v jiném potisku, takže závěry nedělejte. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 092 |
|
|
Jedná se o nedorozuměníPánové,Skylink dosud nové ICE karty nedal do prodeje. Můžete se však setkat s kartami CryptoWorks s odlišnou grafikou na straně chipu. Ničím jiným, než postiskem se ovšem od běžných karet neliší. O uvedení ICE karet na trh budeme odbornou veřejnost informovat. Přeji pěkný den Jaromír Glisník, Skylink |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
|
|
Tak to si snad Skylink dělá p*del?Kdybych koupil starou kartu s optickým tuningem v domění, že jde o novou, tak by mi to asi hodně vadilo.... :fuming: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
RE: Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem j...Je přece potřeba se zbavit starých karet :) |
Jaivanecek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 63 |
|
|
JaivanecekJasně, a když už tady máme p.Glisníka (doufám, že v originále), tak by nám mohl potvrdit jak nám určitě v 2012 nevypnou ty staré krypto karty.... :laughing: Nebo, že by snad jo? :dead: Od toho blábolu už upouštějí i solidní prodejci a radí počkat na novou. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
jak k tomu příjduskylink jsem si koupil včera - a pokud skončí podpora do roku 2012 tak to mi přijde nefér. Kupovat si něco na rok a půl |
aenstria
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 91 |
|
|
aenstriaužto tu bolo písane CRY pôjde aj po 2012 to by museli vypnút potom milion kariet starý zakaznýci onič neprídu🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem j...Uz pred 2 rokmi som dostal UPC kartu s napisom IRDETO. Tiez som myslel ze ide iba o potisk, ale pravdou je ze ta karta v UNI citacke mala velke problemy so zapismi. Trvalo aj 1-3 dni aby presli zapisy a niekedy nepresli vobec ani po tyzdni a musel som ju vlozit do CW modulu a tam nabehli okamzite. Potom som vybavil druhu kartu ku prvej a dali mi velmi staru (boli na nej zapisy z roku 2006) a bola uz vyzltnuta, ale na tu chodia zapisy okamzite. Staci prepnut na program UPC a do pas sekund je zapis na karte (stale v UNI citacke s rovnakym prijimacom a image). Takze sa natiska otazka, ci to naozaj neni IRDETO karta. Minimalne sa sprava odlisne. Tak ci onak ju zajtra vraciam UPC, lebo skoncila viazanost. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
nerozumiemZdravím!Chcem sa spytať,mám starú kartu T-T,či mi pôjde stále,alebo ju budem musieť vymeniť?(ale bo mi pošlu novú?) |
sestak78
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 134 |
|
|
RE: Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem j...Ked budu menit poslu novu, kym nebudu menit pojde. To je trochu divna otazka nie? |
Billysk
|
|
RE: Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem j...Billy - sak si vies zistit CAID ? nie ? asi tazko bude irdeto pouzivat 0Dxx . 06xx - to uz moze byt Irdeto. Skor bude problem odlisny ATR . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
RE: Skylink irdeto, uz je v prodeji? Uz jsem j...Sak hej 0D02 to bolo. |
Billysk
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|