, sekce: freeSAT by Skylink |
|
upc direct druha karta do domacnostizdravim panove,mam placenou nabidku upc,a potreboval bych ji rozsirit jeste o jeden prijimac do pokoje.da se s upc nejak domluvit abych nemusel platit 2x za jednu sluzbu v dome.prijimac si obstaram sam,jde mi o kartu,snad loni jsem nekde cet ze se to da domluvit.diky za pripadne reakce a zkusenostidvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
|
|
RE: upc direct druha karta do domacnostiDomluvit se dá věcí.....kontaktuj svého "nejbližšího" dealera.....třeba ho ukecáš....ale nemyslíš že je to blbost,kterou by chtěl skoro každej?Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
RE: upc direct druha karta do domacnostiMám od nich druhou kartu(pro tchýni) základ za 100,- |
Hugo Boss
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 91 |
|
|
RE: upc direct druha karta do domacnostiJá taky, Rodina 2 - základ za Kč 100,- měsíčně. Je to jejich běžná nabídka, nemusíš nikde nic smlouvat. |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
|
|
RE: upc direct druha karta do domacnostiTak tak, jedine obmedzenie je ze tam nemozes mat nic naviac okrem zakladu. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
RE: upc direct druha karta do domacnostiJe tam mozne mit to co chces, s presunem na Thor jsme si prave na tuto druhou kartu nechal aktivovat HD, operator se me jeste zeptal, na terou kartu to chci. |
milosgsx
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 12 |
|
|
Kamil_k4Blbost to nie je, je to normálne už niekoľko rokov... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
Rodina 2Mám 3 karty Rodina 2 a na každé mám Rodinu, Rodinu Plus a HBO Pack a za to platím 200,- Kč za každou kartu měsíčně a k tomu všemu jsem dostal 3 komplety zadarmo s černým přijímačem Philips 6010, který si můžu nechat/ prý se stejně vyhazují/. Jsem absolutně spokojený s nabídkou, cenou a nyní i s kvalitou obrazu na Thoru. |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 438 |
|
|
RE: upc direct druha karta do domacnostimilosgsx - aby si sa neokaslal - mne tvrdili ze ak si aktivujes na tu kartu nico viac ako zaklad (aktivovat sa da), tak prides o tu zvyhodnenu cenu (100Kc u nas 5.31€). Tak radsej pozor co ti pride na fakture. Pytal som sa na to 3x. 1x priamo v UPC osobne a 2x na infolinke, kazdy raz u ineho operatora (1. v polovici aprila a 2. zaciatkom maja). Vzdy rovnaka odpoved - ze pridem o tu zlavu. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|