, sekce: Programy na orbitu |
|
Badr 26Eprosim Vás napíše mi niekto nejakú nezamenitelnú frekvenciu na Badr nejako sa mi nedarí ho naladiť. mám 90tku mascom parabolu.bud sa trafim na A3 alebo na A2 nič medzi tým. dakujem. |
fox
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 256 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
|
|
knawiUž jsem natáčel zvon, kterej poslouchal i Karel IV.Ve Zdíkovci na Šumavě ze 13. století. Občas s sebou beru i UHF anténu, řekl bych, že mám Jižní Čechy zmapované po stránce pokrytí DVB-T signálem lépe než ČRa a ČTU dohromady. Někdy pláču, když vidim ty jejich mapy pokrytí... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Badr 26Ekto ma chut nech odpovie ;)je na tej 26E okrem Dubai Sport HD este nieco atraktivne pre nasinca? |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
RE: Badr 26Ezáleží co si představuješ pod pojmem "našinec" :laughing: jestli nějakýho "za boha! za národ!" tak asi neVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Badr 26Etak pre slovaka/cecha |
radolaco
|
|
RE: Badr 26ESportu je tam hodně, záleží zda tě osloví náplň. Taky nějaká muzika, seriály a filmy. Některý programy najdeš i jinde na orbitu, třeba Al Jazeera doku.......Jestli si kolega Saxon namontuje tu obrovskou parabolu, pak se rád podívám na kompletní Badr...Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
|
|
RE: Badr 26Ea čím se vyznačuje slovák/čech. že sleduje ze sportu nejvíc hokej? já žádný typický slováky ani čechy neznám. ani žádný typický araby. a o tom to je, právě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Badr 26Evorti: ok, diki za odpoved ;) |
radolaco
|
|
RE: Badr 26Ejinak na tom Badru taky vysílá známá belgická stanice HD1 (volně). bohužel se jedná o Badr-6 takže příjem u nás na parabolu kolem 2.00 m :)))Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|