, sekce: Skylink |
|
Trade and TechnologyZdravím Vás,vypadli mi na karte české programy(komplet),slovenské v pohode idú..skúsil som reautorizáciu,nechal som bežať dostatočne dlhú dobu aj ČT1,ale nepomohlo nič..ak môžte ešte nejakú radu,pomoc,budem Vďačný...Vďaka |
pavol808
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 69 |
|
|
RE: Trade and TechnologyDej do jiného příjmače,který ti propustí zápisy do karty |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 430 |
|
|
RE: Trade and Technologyzabudol som napísať,že mám Illusion M5 a AZ BOS Premium a je možné,že mi to neprečíta zápisy...skúsim ju dať do AZ a uvidím,čo to povie...ala moja Vďaka Prosat.. |
pavol808
|
|
RE: Trade and TechnologyPokud ji dáš do AZetka do uničtečky, tak muším používat pluginy, přes které projdou zápisy. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
|
|
RE: Trade and Technologyskontroluj v M5 ci nemas vypnute zapisy |
reavis
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 359 |
|
|
RE: Trade and Technologyv AZ mam multicase,sky link karta v nom bez problémov a v M5 sú zapisy povolené...susedia majú takú istú TaT a zapisy končili 22.5.nechal som im bežať ČT1 cca 15-2Omin ale že zatiaľ žiadny ťuk...aj mne končili zapisy českých programov 22.5no zatiaľ sa mi nedarí ich obnoviť...neviem,no poskúšam všetko...Vďaka Vám priatelia... |
pavol808
|
|
RE: Trade and TechnologyTento problém jsem řešil v neděli na dvou kartách T T a jedné rok staré SKY Link registrované pro ČR. Na Gital to šlo bez problému. Myslím si, že to souvisí s přechodem kodování na systém Irdeto. Na těchto kartách je asi nutno změnit nějaký rozsáhlejší zápis, trvá to poměrně dlouho a programy naskakovaly postupně. Aktivoval jsem to na CT1 a je dobré kartu vsunout raději do modulu v ci slotu. od té doby karty fungují spolehlivě. |
grupen
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 469 |
|
|
RE: Trade and Technologychápem,no s týmto si neporadím,lebo nemám modul...nechám to tedy bežať v čítačke.Pravda je,že sú to myslím s prvých kariet(biela T&T)a to sú už nejaké roky čo to fachčí...uvidím,či sa to chytí...Ďakujem pekne... |
pavol808
|
|
RE: Trade and TechnologyNo tak priatelia všetko OK,na M5 sa to rozbehlo a všetko beží...Ďakujem ešte raz za rady a pomoc... |
pavol808
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|