, sekce: Programy na orbitu |
|
TRT HDJak Vám jde tenhle program.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
|
|
RE: TRT HDbohužel nijak. tak daleko asi nedošilhám z 28E, aniž bych musel instalovat nějakou ručně vyráběnou 40-50 cm železnou kolejnici jako držák LNB. ale může to bejt zajímavý jestli tam bude hodně sportu. TRT3 vysílá např. aktuálně Roland Garros a vlastní práva na fotbalový MSVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: TRT HDcelkom pekný obraz .. R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: TRT HDJo už to jde v poho před chvíli byl obraz na dvě části. Ted´ tam jde eurovision song contest.Digi Tv top platforma
|
satmana
|
|
RE: TRT HDDíky novýmu motoru jsem včera večer točil a na stránce s feedama se o TRT HD objevila zmínka. Tak jsem natočil, naladil a chvíli koukal na mladíčkovskej fotbal. Obraz celkem slušnej. Asi jako NS HD z PL. Ale na feed Sky Sportu s nějakou plochou dráhou to teda nemělo. To sem mrkal..poprvý v životě jsem viděl, jak taky může vypadat HD. Datovej tok kolem 18 Mbit/s :O |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |
|
|
RE: TRT HDKanál byl dokonce nějakou dobu kódovaný. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
@ArsenalekJe na netu nějaká adresa kde je přehled feeds programů. Dík.Digi Tv top platforma
|
satmana
|
|
RE: TRT HDJá používám tuhlehttp://www.satelliweb.com/index.php?section=livef&langue=en Kdyby znal někdo něco lepšího, rád se přiučím :-/ |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|