, sekce: freeSAT by Skylink |
|
cena UPC DTHDobry den,viem ze sa to tu uz riesilo, ale zaujimalo by ma,ci niekto novy presiel k UPC od 1.5.2010 a aktivoval si Direct plus a HBO Max Pak, ake ma vlastne ceny na SK. Na www.upc.sk je len akciova cena za HBO Max Pak 9,92 Euro ale nie je uvedena cena po 6.mesacnej akcii a rovnako ci Direct plus plati cele obdobie 15 eur za mesiac ? Na infolinke mam pocit,ze pani bola viac zmatena ako ja :laughing: Dakujem za odpoved. :8) |
sky22
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 14 |
|
|
RE: cena UPC DTHPo uplynuti smluvne vazane ceny dochazi tzv. co si ukecas - dohodnes to mas, proste takovej divnej cennik UPC. Jinak platis jak mourovaty na to pozor! R^ |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
|
|
cena UPC DTHJá som naletel. To sú ich tie slávne balíčky! Na to treba dať veľký pozor!! Max Pak ..a potom 17,56 e. Ukecať nechceli ani počuť. Obraz a kvalita s Digi je lepšia za špatného počasia, ale tiež im to vypadáva a sem tam aj za kockuje. |
imi999
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 44 |
|
|
RE...normalne som si naklikal upc.sk s vedomim, ze zase sa tu pisu hluposti, ale snad ked tolko ludi tu nadava tak snad to UPC musi byt zle a musi klamat...no po 3 kliknutiach sa mi zase potvrdilo, ze par jedincov necita dosledne, a potom sa stazuju... no hej za ludsku hlupost si kazdy mozeme sam... http://www.upc.sk/televizia/satelitna-televizia/programove-balicky/satelit-thor/hbo-pak/ "* Zvýhodnená cena - 6,60 € platí pre prvých 6 mesiacov 12 mesačnej vazanosti" takze zhrniem to, ak podpisujete zmluvu tak si precitajte dokladne celu zmluvu, respektive sa pytajte a nie sa na to s prepacenim za vyraz kazdy vyser*e a potom sa stazuje na nieco co dobrovolne podpisal nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|