Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Argus Mini IP

Pekný deň,dočítal som sa v predošlom vlákne,že je to výborný prijímač.Zvládne prosím Vás EMU Canal Digital 19,2,alebo nie?Oplatí sa kúpiť - to je skor otazka na Vortimonda,dikes.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Argus Mini IP

já ten přijímač nemám! jenom mi příde zajímavej a čtu o něm na fórech. takže jsme na tom stejně. Canal Digitaal by měl určitě fungovat, ale rozhodně né autoupdate a podobný vychytávky. jestli to chceš hlavně kvůli EMU, tak si kup asi arivu. jestli chceš podobně levnej přijímač a používat v něm spoustu nejrůznějších karet, moduly atd. tak si kup Argus

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

taky si musíš uvědomit, že za tyhle peníze rozhodně nekoupíš žádnej rolls-royce :))) protože to jsou všechno modely orientovaný na co nejnižší cenu. je to dobrodružnej podnik. ať už argus nebo ariva. tím nechci říct, že bych vyznával nějaký zbytečně předražený přijímače, ale v týhle cenový kategorii nemáš možnost volby. tak jako třeba inverto black ultra TWIN je rolls-royce mezi LNB a přitom není extra zvlášť drahý. ale ani nepatří mezi ty úplně nejlevnější. chápeš

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Argus Mini IP

Co ja mozem na tento digit satelit napisat u mna nespokojnost! Emu ok Canal digital nejde ani Bulsatcom jedine ak s modulom Diablo2 ale ja tento prijmac neodporucam,uz 2x reklamacia po nahrati druzic a vypnuti do stanby,opetovne zapnutie nieje mozne pise 0000ASK,dnes mi bolo slubene poslu novy kus.Potom napisem,inak mam ARIVU 100 a spokojnost! R^

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006

po nahrátí družic? to jsi asi něco nahrál blbě.

vortimond

Argus Mini IP

Je to vše o nahraném firmware.Já jsem jich vyzkoušel celkem
šest než jsem byl spokojen.Teď jede perfektně.

Karelems
Registrace: 2/2010

Sorry naladenii 4 druzic.

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006

Argus Mini IP

Můžete mi někdo sdělit, jak s k tomuto přijímači formátuje HD? FAT 32, nebo NTFS?
Díky

honzasa
Registrace: 9/2006

Jak píše Karelems.
Stačí si s Argusem pohrát. Na poslední softy (4 druhy) jede Nederland na 19,2E po vložení kódů bez problémů. Za ty prachy, kdy čte v UNI čtečkách všechny naše karty a TNK...+ 2CI sloty, navíc IP.
pro hozasa: formát HD FAT 32, buď je už naformátovaný třeba přes PC nebo si přijímač naformátuje sám po 1. připojení. Když jsem připojil nový extení 2,5 A-data, tak už jsem nemusel dělat nic, byl již připraven z výroby.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra