Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

HD přijímač

Zdravím, chtěl bych vás poprosit o radu jaký HD satelitní přijímač zvolit. Nepotebuju nic speciálního...dám do něj jen skylink kartu a to je vše, takže hlavní požadavek by měla být spolehlivost, abych ho nemusel každý den resetovat. Dále bych byl rád, kdyby tam byla možnost nahrávání na externí disk. Nic víc to umět nemusí. Ještě jsem někde slyšel, že by měl skylink(nebo cslink) přejít na jiné kódování z cryptoworsku-v tomto se moc nevyznám, ale bych nerad, kdybych ho za rok musel měnit. Tak jestli o tom máte někdo lepší informace, tak by mohlo být zohledněno i toto. A v poslední řadě by cena neměla být nijak přehnana-byl bych rád, kdyby se cena pohybovala i s kartou kolem 5000-pokud je to možné. Děkuji za rady

luprlu
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

luprlu

Ahoj,niesom síce nejaký odborník,ale podľa toho čo chceš tak by sa Ti hodil Ferguson Ariva 200 HD.Osobne ho budem tiež asi kupovať.Čo som čítal na ab forum tak má veľmi dobré EMU a podobné funkcie.Rozmýšlal som na Argus Mini IP ako písal už Vortimond,ale asi zoberiem Arivu.Uvidíš čo Ti poradia daľší čo sem napíšu,ale ako som písal ja asi beriem Arivu 200 HD.Stojí do 3000 kč a mne to úplne stačí.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

RE:HD přijímač

spolehlivost = vyšší cena

Takhle si šáhneš leda tak na ARIVU,Satelitu což co se týče spolehlivosti není moc extra

bryketa
Registrace: 11/2009

@kostik123

Tazatel o nějeké EMU nestojí a má ještě vůbec nějakou budoucnost??? :((

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

RE: HD přijímač

Opravdu tam dám jen skylink kartu připojím externí disk a víc bych moc řešit ani moc nechtěl. Emu nijak nevyužiji. Samozřejmě když tam bude, tak bude, alenijak to nevyužiji. Já vím, že spolehlivost souisí s cenou, ale nějaká střední cesta se snad najde....

luprlu

to se nenajde. bez karty jo, ale s kartou těžko.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

luprlu

Tak nejspíše ARIVU 200 ... zas úplně takový poděl to není.

bryketa
Registrace: 11/2009

Kup si Globo HD S1 v CDC stojí 175 eur + karta HD 65eur + kurier 5eur mám ho rok a zatial pohode je to klon vantage 6000.

puder
Registrace: 5/2008

HD přijímač

Argus mini IP za 3.200 a Skylink koupíš v Aukru za 1.300.
USB nahrávání a přehrávání perfektní.

Karelems
Registrace: 2/2010

NO slušnej přijímač HD s kartou do 5000kč tak to asi těžko .Přihod 2000kč a budeš spokojenej. R^

pit178
Registrace: 11/2007

HD přijímač

Mám Arivu 200 HD a používám emu mám i kartu skylink šlape bez problému

josef1
Registrace: 9/2009

HD přijímač

Já mám již 2 roky Kaon KSC -S660HD a jsem velmi spokojen s kvalitou. Síce nemá možnost nahrávání na externí HDD, ale to oželím.Teď je dokonce v Makru nebo Elektroworldu za super cenu. Ale někomu nemusí stačit výbava...

Jumi

Jak píše Karelems:
Argus mini IP za 3.200 a Skylink koupíš v Aukru za 1.300.
USB nahrávání a přehrávání perfektní.

Mohu doplnit ještě o jednu variantu, pokud nepotřebuješ IP na připojení do internetu tak
Argus mini 2v1 za 3.550,-Kč, jedná se o combo, to znamená, když připojíš ještě ter.anténu tak si naskenuješ DVB-T pozemní programy, které si dáš třeba na začátek a z družice si dále naskenuješ celou nabídku ke kartě ze satelitu.
Výhoda spočívá v tom, že když si budeš chtít něco nahrát třeba z Novy, tak dáš nahrávání třeba z DVB-T nova a díváš se na libovolný program ze satelitu (nejsi omezen při nahrávání- sledovat programy jen z té jedné frekvence co nahráváš).
Pokud bys chtěl využívat IP - dražší varianta combo Argus IP 2v1.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra