Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Merák

Ahojte mám ťažký výber poradíte,ktorý je podľa Vás lepší merák.Potrebujem vedieť či sa dá aj priamo v tomto meráku prepísať frekevencia a uložiť. Mám vyhliadnuté tieto dva:
Trimax SM 2500 je lacný 8000 alebo DREAMSKY TSF 40. Údajne že je tento merák velmi dobrý,chcem poznať Váš názor ďakujem.

mar331
Registrace: 1/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Merák

Mám Trimax SM 3500 a viac problémov, než úžitku, no za tú cenu nič poriadne nekúpiš, takže na rozbeh ako tak a potom došetriť na nejaký Rover.

Pokoj a bratská láska...

disdzo
Registrace: 7/2008

DREAMSKY TSF 40 není dobrý měřák, velký počet reklamací, slabý DVB-S Tuner atd. Ta cena tomu odpovídá, všichni vidí Combo měřák za 12000 a hned kupují a potom to tak dopadá.
Pokuď nemusí být s Tunerem(Náhled volných TV stanic) Vzal bych si radši nějakého Telemanna nebo se mi dost líbí http://www.eltasat.cz/prislusenstvi/horizon-hdsm-usb-plus-3-0 nahlížel jsem do manuálu a za ty peníze hodně dobrý. Spectral Analyzer,konstelační diagram atd. Manual zde: http://download.horizonhge.com/pdfs/HDSM_USB_Manual.pdf

Rocco
Registrace: 2/2010

re:

Pánové kdo levně kupuje,dvakrát kupuje.Kámoš také vymýšlel přesně to co vy a nakonec jsem ho přesvědčil,půjčil mu prachy a kupuje Rover.Když tady čtu kolikrát některé postřehy,jako včera,že někdo nastaví úplně jinou družici než chtěl,tak si říkám,jestli to vůbec snese pojmenování měřák-měřící technika.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

lubbik

Tys mu pujčil prachy, já mu dal tip a on to došel koupit!! :)))
Tomu se říká spolupráce. ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

dreamsky nebo trimax neni merici pristroj, ale pouze satfinder a jako satfinder je to to nejlepsi co na nasem trhu je , pokud chci merici pristroj tak urcite ro.ve.r

PowerPC
Registrace: 9/2007

Chlapi,
vy bude pořád chválit ten Rover, až si ho vážně koupím. I když jsem s SatCatcher spokojený, tak mě to nedá spat.
Co říkate na ROVER ST2+HD SCOUT? Cena je v pohodě a funkce taky. Možná by bylo na čase přejít k opravdovým přístrojům, ale jak jsem už psal, štve mě ta velikost. Dělat saťák na balkoně by nebyl problém, ale na střeše je někdy rád, že vykýřem proleze sám člověk + musí vytáhnout parabolu na laně. A ještě s takovým měřákem? Je pravda, že první si můžeš položi na střechu přístroj a pak lézt ty, ale i tak.

Rocco
Registrace: 2/2010

jenomže Teleman funguje spolehlivě, ale nebude spolehlivě fungovat v levých rukou ;)

netace
Registrace: 12/2008

DM21 4HD

a co toto ? :-/
http://www.roverinstruments.com/uk/broadcast/catalogo_scheda.asp?id_cat=72&id_articolo=DM214HD

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra