, sekce: Příjem satelitů |
|
LM 75Poradil by my někdo jak naladit LM 75 ruske kanali kdzž jsem mněl motor tak mi šli ale chci to dát na přimi a nevím jak nato děkuji |
stenli1973
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 39 |
|
|
Zadej město a ABS1 do:http://www.dishpointer.com/A vyjede ti směr (azimut + elevace) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
RE: LM 75A z jakou parabolou na to pujdeš?Já to zkoušel chytit s parabolou tou od digi a nic moc.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
RE: LM 75no ta parabola vypada ako keby padala k zemi a musiš natočiť ešte LNB....nevšimol si jej polohu,ked si mal ešte motor? :((Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 065 Galerie: mat |
|
|
LM 75Parabolu mam 100 CM lnb jsem natocil asi o 36 stupnu ale nic koukal jsem na stranky co mi poslal gaston ale nevim jak mam nastavit uklon no zitra budu pokracovat moc díky za rady děkuji |
stenli1973
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 39 |
|
|
StenliSe 100 v pohodě. Úklon máš na tá stránce pod obrázkem dole - elevace. Když si to zvětšíš a přesuneš nad svůj barák, tak ti to ukáže přesnej směr. Ta elevace je cejchovaná na držáku paraboly, ale je to jen orientační, protože třeba nemáš kolmej stožár. Pokud jsi nikdy nešteloval parabolu, tak věř, že 1° stačí na to abys chytal, nebo nechytal, takže nastavit elevaci a otáčet (pomalinku) doleva/doprava přibližně v tom směru co je na obrázku. Pak přidat na elevaci třeba 0,5°a zase. Samozřejmě na STB pustit kanál ze 75E a nejlépe ukazatel kvality signálu. Až to nudeš mít na maximech signálu směrově i úhlově, tak ještě zkus co udělá posum konvertoru dopředu - dozadu a s pootočením (vždy posunout, pracku pryč a stát vedle paraboly - jinak poznáš kulový). Zdar. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|